tsu a fizetős közösségi oldal


A Tsu egy olyan közösségi oldal, ami a reklámbevétel 90 százalékát szétosztja a felhasználók között. A Facebooknak nem tetszik a dolog, bojkottálják a portált mert elég sok mindent lemásoltak tőlük mint PL.Like -ot is

Keményen fellép a Facebook a Tsu nevű közösségi oldallal szemben. Utóbbi egy meghívásos és regisztrációs rendszeren alapuló közösségi oldal, ami abban különbözik a hasonló portáloktól, hogy pénzt fizet a népszerű tartalmat megosztó felhasználóknak.

Még csak nem is keveset. Amennyiben egy megosztott kép, videó vagy szöveges poszt népszerű (sokan lájkolják, látják, szólnak hozzá), a portál az anyagból befolyt hirdetési összeg 90 százalékát a felhasználóknak adja, és csak a maradék 10 százalékot tartja meg. 

A jobb felső “Join” gombbal lehet regisztrálni az oldalra

Forrás: Origo

Amennyiben a megosztásért felelős Tsu-tagot egy másik felhasználó hívta meg, utóbbi személy is kap a bevételből, és ez így megy még két meghívottig. A piramisjátékra emlékeztető felépítés azonban valós pénzt takar, azaz a tagok tényleg csak nyerhetnek.

Az oldal alapítói így szeretnének intelligens közösséget építeni. 

A bevételt a Tsun is a reklámok adják, akárcsak a Facebookon. Utóbbi oldal viszont megtartja az egész összeget, és ezért egyáltalán nem számít, hogy a felhasználók mit osztanak meg rajta. Szemben a Tsuval, ahol érdekük az embereknek, hogy minőségi és érdekes információkat terjesszenek. 

Az oldal 2013. július 1-jén indult, eleinte lassan nőtt, mostanra viszont elég népszerű lett ahhoz, hogy a Facebook figyelmét is felkeltse. Mi több, Mark Zuckerberg csapata úgy döntött, minden szinten blokkolni fogja az oldalt.

Ez történik, ha meg szeretnénk osztani a Tsu hivatkozását

Forrás: Origo

A Facebookon még a Tsu linkjét is képtelenség megosztani, az oldal azonnal riaszt, hogy ez a tartalom veszélyes lehet, ezért nem tehetjük közzé. A felhasználók hamar kiszúrták a dolgot, emiatt pedig hirtelen még népszerűbb lett a sokak által csak anti-Facebookként emlegetett Tsu.

Az valószínűtlen, hogy egy nap komoly ellenfele lesz a Facebooknak (azért másfél milliárd felhasználó mégiscsak másfél milliárd felhasználó), ez a fajta elzárkózás azonban visszafelé sülhet el, és ellenszenves színben tünteti fel a Facebookot. 

Az oldalra egyébként itt regisztrálhat, de akár az alkalmazást is letöltheti (Android, iOS).

Így néz ki a Profilom

tsu

Itt megjelennek Google Hirdetések tehát a Tsu a Google-lel elég jóba lesz

tsu poszt

Azt javaslom hogy ne posztoljatok semmit a FB-re ami ezzel a Tsu-val kapcsolatos mert könnyen ki fog rakni a FB titeket mivel nagyon berágott a Tsu -ra.

tsu

A fizetésről ezt írja a TSU

Redeem!

You may receive a check once your account has at least $100.

Your balance includes recent royalties that will be available to you as soon as we’ve confirmed the advertising revenue (within 30 days of the royalty date).

If you will have received at least $600 from us this year, we are required to collect your social security number for tax purposes.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s