Google Customer Mach


A mobilhasználat megváltoztatta a játékszabályokat a fogyasztók és a márkák szempontjából egyaránt. A fogyasztók egyre inkább elvárják igényeik azonnali és megfelelő kielégítését, így azok a márkák lehetnek sikeresek, amelyek képesek kapcsolatba lépni ügyfeleikkel a számukra legfontosabb pillanatokban – amikor a fogyasztó azonnal tudni akar, csinálni akar vagy vásárolni akar valamit. A Google vállalatot arra alapoztuk, hogy kiszolgáljuk az emberek pillanatnyi igényeit. Innovatív hirdetési megoldásainkkal ezt a képességet minden nagy és kis méretű vállalkozás számára biztosítjuk.
Ezen a héten, az Advertising Week című rendezvény Times Center színpadán, két új terméket jelentettem be, az egyik a Customer Match, a másik pedig az Univerzális alkalmazáskampányok, melyek segítenek, hogy ezekben a valóban fontos, elszántsággal teli pillanatokban Ön ott legyen, és releváns választ tudjon adni.
Érje el a legértékesebb ügyfeleket a Customer Match szolgáltatással!
Az online fogyasztók 70%-a egyetért abban, hogy a márka üzenetének minősége, időzítése és relevanciája együttesen alakítják ki a márka képét az ügyfélben.1 A Google egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy a leginkább releváns módon kapcsolja össze a fogyasztókat és a vállalatokat. Ha valaki keresést végez a Google rendszerén, esetleg megtekinti a promóciókat a Gmail szolgáltatásban vagy videót néz a YouTube-on, akkor a tevékenységük alapján mindig a leginkább releváns tartalmakat kínálhatjuk számukra – legyenek bárhol és nézzenek bármit, bármilyen készüléken. Ma is erre a képességünkre építünk az új és innovatív hirdetési szolgáltatásainkkal – célunk a még inkább releváns tartalmak szállítása.
Külön említést érdemelnek a legértékesebb ügyfelek, akik még többet várnak a vállalkozásoktól. És most, a Google segítségével elérheti azon ügyfeleit, akikkel már kapcsolatban áll – például hűségprogramjának résztvevőit, vagy azokat, akik korábban már vásároltak Önnél – olyan módon, hogy az a leginkább releváns legyen az ügyfelek szándékának és környezetének megfelelően.
A Customer Match egy olyan új szolgáltatás, amellyel célzottan a legértékesebb vásárlókat érheti el a Google Keresés, a YouTube és a Gmail felületén – a legfontosabb pillanatokban. A Customer Match szolgáltatás lehetővé teszi, hogy feltöltsön egy e-mail címeket tartalmazó listát, a rendszerünk pedig összeveti a címeket a Google rendszerén bejelentkezett felhasználókkal – természetesen biztonságos módon, az adatvédelmi szabályokat tiszteletben tartva. Innen már csak egy lépés a megfelelő kampányok és hirdetések összeállítása, hogy elérhesse a közönségét.
Tegyük fel, hogy a márkája utazási cikkeket értékesít. Mostantól elérheti azokat az embereket, akik csatlakoztak hűségprogramjához, amikor ők a következő utazásukat tervezik. Ha például ezek a kiemelt tagok „közvetlen New York-i repülőjáratot” keresnek a Google.com oldalán, akkor releváns hirdetéseket jeleníthet meg számukra a keresési találatok felett – bármely eszközön és éppen akkor, amikor New York-i repülőjegyet keresnek. Vagy ha ezek a kiemelt tagok videót néznek a YouTube-on, esetleg leveleznek a Gmail rendszerén, akkor olyan hirdetéseket mutathat számukra, amelyek a következő útjuk megtervezésére inspirálják őket.
A Customer Match segítségével Hasonló közönségek is létrehozhatók, és így új ügyfeleket érhet el a YouTube vagy a Gmail rendszerén – olyan embereket, akiket érdekelhetnek a termékei vagy szolgáltatásai. PPéldául a TrueView hirdetések használatával felhívhatja a YouTube azon látogatóinak figyelmét az új közvetlen repülőjáratokra, akik hasonló érdeklődési körökkel és jellemzőkkel rendelkeznek, mint a hűségprogramjának tagjai.
A Customer Match segítségével márkája mindig a megfelelő helyen, a megfelelő üzenetet fogja közvetíteni, és pontosan akkor, amikor az ügyfelek a leginkább fogékonyak arra. Csak a Google segítségével érheti el, hogy kedvében járjon leghűségesebb ügyfeleinek az igazán fontos pillanatokban.
A Customer Match és a Hasonló Közönségek szolgáltatás a következő hetekben jelenik meg a hirdetők számára. Ha további információt szeretne a Customer Match szolgáltatásról, keresse fel az AdWords súgóját.

Hirdesse alkalmazásait páratlan elérés mellett!

Az emberek sokféle módon fedezhetnek fel új alkalmazásokat: online kereséssel, kedvenc videóik nézése közben megjelenő ajánlások alapján, vagy mobilos játékokban, az alkalmazásokba beépített tippek formájában. Ha a vállalkozása rendelkezik saját alkalmazással, akkor bővíthető módszerre van szüksége azon ügyfelek eléréséhez, akik a legnagyobb valószínűséggel telepítik majd az alkalmazást – emellett többféle csatornát is igénybe kell vennie.
A mai naptól minden fejlesztő és hirdető igénybe veheti az Univerzális alkalmazáskampányokat. Ez egy új kampánytípus az AdWords rendszerében, amelynek segítségével könnyedén elérhetők a felhasználók a Google Keresés, a Google Play, a YouTube és a Google Display Hálózat felületein. Mindössze néhány lépést kell elvégeznie, és páratlan eléréssel hirdetheti alkalmazását a világ legnagyobb hálózatán és platformjain.
Tegyük fel például, hogy a vállalata egy kalandjátékot fejlesztett. Az Univerzális alkalmazáskampányok páratlan elérést biztosítanak: letöltésre kínálhatja az alkalmazást például a YouTube platformon, amely több mint egymilliárd felhasználóval rendelkezik, akik több százmillió órányi tartalmat néznek végig minden egyes nap. A hirdetései ezenkívül hatszázötvenezer alkalmazásban, valamint a Google Display Hálózat több mint kétmillió webhelyén is elérhetik célközönségüket. Fontos szempont továbbá, hogy az Univerzális alkalmazáskampányok kihasználják az olyan célratörő kereséseket, mint például a Google Keresésben vagy a Google Play felületén folyamatosan felbukkanó „kalandjátékok” vagy „gondolkodtató játékok”. Így az alkalmazás éppen akkor fog felbukkanni, amikor a felhasználók valamilyen újdonságot szeretnének letölteni.
Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja nekünk a kívánt telepítésenkénti költséget, mi pedig elintézzük a továbbiakat. Az Univerzális alkalmazáskampány olyan teljes körű szolgáltatást nyújtó kampánytípus, amely bővíthetővé teszi a célközönségek elérését, és maximális számú telepítésre nyújt lehetőséget Android rendszeren, kihasználva a Google összes hirdetési platformját. Automatizáltuk a kampányok beállítását, kezdve attól, hogy a hirdetés képeit, videóit és leírását a rendszerünk közvetlenül a Google Play áruházból kéri le, majd olyan hirdetésformátumokat állít elő, amelyek mindenütt nagyszerűen mutatnak.
Ezután rendszereink automatikusan elvégzik a kampány optimalizálását, és a dinamikus tanulás módszerével elérik, hogy a lehető legtöbb alkalmazásletöltés valósuljon meg a telepítésenkénti célköltség értékében. A megfelelő Google-hálózatokban a hirdetés különféle szöveges és képi változatainak tesztelésével meg tudjuk keresni a legjobban teljesítő változatokat. További információ
Az Advertising Week 2015 rendezvényen tapasztalt nyüzsgés és energia megerősítette bennünk, hogy milyen izgalmas területté vált napjainkban a marketing. Igazán megtisztelőnek érzem, hogy olyan termékek fejlesztésén dolgozhatok, amelyek segítségével a márkák hatékonyabban közvetíthetik az értékeiket, és könnyebben kapcsolatba léphetnek ügyfeleikkel a legfontosabb pillanatokban.
Írta: Sridhar Ramaswamy, vezető kereskedelmi és hirdetési alelnök

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s