Instagram újdonságok jönnek


Instagram_logo_vector-2

Instagram

Az Instagram képmegosztó nem csak hogy bejelentette, de az Egyesült Államokban már be is indította a felújított keresőfelületét, amivel nagyban kiterjesztheti a lefedettségét.

Az Instagram eddig is nagyon népszerű közösségi platform volt, azért jobbára megmaradt a kezdeti funkciójánál, miszerint az ismerőseinknek megmutathattuk, épp mi van velünk, merre járunk. A mostani újításokkal azonban a hírközvetítésben is komoly szereplő lehet.

Eddig ugye személyekre és tagekre kereshettünk rá mindössze. Mostanból azonban az Instagram – a preferenciáink szerint – ajánlani is fog éppen pörgő eseményeket vagy helyszíneket.

Például egy aktuálisan hájpolt futballeseményt vagy fesztivált.

Illetve nézegethetjük a kurátoraik által összeboronált képgyűjtéseket, valamint rákereshetünk nyaralási helyszínekre és éttermekre is.

Ez utóbbiak nagyjából eddig is működtek, csak csomó béna és indokolatlanul betagelt képen kellett átrágni magukat, hogy megtaláljuk az igazán relevánsakat. Mostantól azonban ez is megváltozik, hiszen az egyes #hashtagekre rákeresve rögtön megkapjuk a legnépszerűbb vonatkozó képek gyűjtését is.

instagram

Ezekkel a tematikus, szelektált és fókuszált képgyűjtésekkel és a hozzájuk tartozó leírásokkal pedig az Instagramból egy konkrét híroldal válhat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s