ADWORDS EDITOR frissítés


Az AdWords Szerkesztő mostantól támogatja a címkéket, a bővített URL-eket, az alkalmazásokban elhelyezett hirdetéseket és sok más funkciót!

adwords editor

Posted: 25 May 2015 03:45 AM PDT

A múlt év végén bevezettük az AdWords Szerkesztő 11.0-s verzióját, amely az addigi legjelentősebb frissítést jelentette az eszköz 2006-os megjelenése óta. Ma újabb izgalmas frissítést teszünk közzé, amely globálisan, az AdWords Szerkesztőösszes hirdetője számára hozzáférhető. Ez a verzió sok egyéb újdonság mellett bevezeti a címkék, a bővített URL-ek, valamint a hívást kezdeményező és a mobilalkalmazásokban elhelyezett hirdetések teljes támogatását. A következőkben részletesen bemutatjuk az újdonságokat.
Címkék
A felhasználói visszajelzések hatására az AdWords Szerkesztő mostantól teljes mértékben támogatja a címkékhasználatát. A címkék a fiókban található objektumok – például a kampányok és a kulcsszavak – csoportba rendezésének hatékony eszközei, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan és egyszerűen szűrhesse ki a vállalkozás szempontjából legrelevánsabb adatokat, majd készíthessen a segítségükkel jelentéseket.
Mostantól az AdWords Szerkesztő megosztott könyvtárában található Címkék lapon új címkéket hozhat létre, illetve szerkesztheti vagy törölheti a meglévőket. A címkéket a megfelelő adatnézetben a kiválasztott kampányokhoz, hirdetéscsoportokhoz vagy kulcsszavakhoz társíthatja, és ugyanitt el is távolíthatja őket. A címkék emellett nézetszűrőként is használhatók, továbbá lehetséges a velük kapcsolatos fiókmódosítások exportálása, illetve importálása.
Bővített URL-ek
Az év elején bevezettüka bővített URL-eket, amelyek segítségével idő takarítható meg az URL-nyomkövetési adatok kezelése során, csökkenthető a webhely Google általi feltérképezésének a gyakorisága, továbbá hozzáférhetővé válnak az új ValueTrack– és egyedi nyomon követési paraméterek. Szeretnénk megkönnyíteni az új rendszerre való, július 1-jei határidejű áttérést, ezért a rendszer támogatja a bővített URL-eket. Most már az AdWords Szerkesztő segítségével is bővítheti a cél-URL-eket, majd ezt követően tömegesen kezelheti a végső URL-eket és a követősablonokat. Az URL-ek bővítésével kapcsolatban ebben a súgócikkbenolvashat részletes információt.
Hívást kezdeményező hirdetések
A hívást kezdeményező hirdetésekjóvoltából a mobileszközöket használó fogyasztók egyszerűen és közvetlenül kapcsolatba léphetnek a vállalkozással telefonon. Mostantól az AdWords Szerkesztőben is létrehozhatja és kezelheti ezeket a hirdetéseket.
Hirdetések mobilalkalmazásokban
A hirdetések mobilalkalmazásokbantörténő megjelenítésével azt az egyre növekvő felhasználói réteget is megszólíthatja, amelynek tagjai előszeretettel játszanak, hallgatnak zenét, illetve töltik a szabadidejük egy részét mobileszközöket használva. A „Kulcsszavak és célzás” területen meghatározhatja, hogy mely alkalmazáskategóriákban kíván hirdetéseket megjeleníteni. Egyes alkalmazásokat (vagy elhelyezéseket) és olyan mobilalkalmazás-kategóriákat is kiválaszthat, mint például a játékok és a vásárlás.
Szülői állapot és egyéni érdeklődési szegmensek a GDN hálózaton
A demográfiai célzáslehetővé teszi, hogy olyan potenciális ügyfeleket érjen el a Google Display Hálózaton (GDN-en) keresztül, akik valószínűsíthetően egy bizonyos demográfiai csoportba tartoznak. A nem és az életkor mellett ezentúl az ügyfelek szülői állapotát is figyelembe veheti a célzás során.
A Közönségek területen ezentúl egyéni érdeklődési szegmensek is megadhatók. Az egyéni érdeklődési szegmenseksegítségével saját, a vállalkozás profiljának megfelelő érdeklődési szegmenseket hozhat létre, melyek segítségével a kínált termékek és szolgáltatások iránt érdeklődő ügyfeleket érheti el.
És ez még csak a kezdet…
Az AdWords Szerkesztő legújabb verziója mindezek mellett továbbfejlesztett keresősávval, kiterjesztett honosítási támogatással és még kényelmesebben használható kezelőfelülettel várja a felhasználókat. Az új funkciókról ebben a súgócikkbenolvashat részletes információt.
Frissítsenaz AdWords Szerkesztő 11.1-es verziójára!
forrás :Google

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s