Fashion awards Selfie

10.Fashion Awards Hungary Nyertesek


axente6

AZ Év Modellje : AXENTE VANESSA

Axente Vanessa 12 évesen még nővérét kísérte el egy meghallgatásra. Négy évre rá már a legnagyobb márkák exkluzív arca lett, egyben a világ 11. legkeresettebb modelljévé vált. Feltűnt már Chanel-bemutatón, és szerepelt több neves divatmagazin címlapján. A nagylengyeli lány a világ minden pontján belopta magát nevesebbnél nevesebb divatfotósok szívébe, és egyre több felkérést kap. Az Attractive modellügynökség üdvöskéje az összes neves hazai divattervezővel dolgozott már együtt. Többek között a USE csapatával, Ahn Tuannal, Nanushkáva és Mojzes Dórával. Az összes hazai divatmagazinban feltűnt már. Az igazi áttörést Tokió jelentette számára, ahol tavaly nyáron kilenc hetet töltött, és számos fotózáson vett részt. Az álma akkor teljesült igazán, amikor megkapott egy Chanel- és egy Gucci-bemutatót is.

misa6

Az Év Férfi Modellje : MISA  – Wam models

Misát 2011-ben fedezték fel egy buszmegállóban. A karrierje az első perctől felfelé ível és 2012-re ő lett Magyarország első számú, legismertebb férfi modellje. A maga 184 centijével olyan showk-on mutatkozhatott be, mint a Mugler, Phillip Lim, Daniele Alessandrini, Dsquared, Sibling, Dolce Gabbana valamint  ZZegna és Frankie Morello. Misa kampányai között a legkiemelkedőbb a 2012-es Frankie Morello, Stone Island, Fashion Corner. Természetesen a hazai tervezők is előszeretettel választották: Misát, Benus Dani, Lakatos Sándor és a legújabb Retro kampánynak is ő az arca.

27

Az Év Fiatal Divattervezője: THE FOUR

 A három eltökélt fiatal tervező, Gálvölgyi Anett, Kormos Anna Zsófia és Miovác Márton, egyetemi éveik alatt kezdtek el együtt dolgozni. 2010 óta pedig közösen épitik márkájukat. A különleges baráti viszony, ami összeköti őket, rendkívüli összhangot teremt. Munkájuk elismerését nemcsak a hazai és nemzetközi közönség, valamint a sajtópozitív fogadtatása jelzi, hanem  díjaik is  (Gombold újra különdíj, Young Creative Chevrolet nemzetközi első helyezés), valamint azok a kollaborációk, amelyek olyan vállalatok bizalmát mutatják a márka irányában, mint a Samsung Magyarország és az Ivanka Studio.

ANDA

ANDA

Az Év Divattervezője : ANDA 

Anda Emíliát, leginkább dinamikus up-to-date látásmódja és szofitikált egyedi stílusa jellemezi. Modelljeit a jellegzetes ANDA jegyek, finom árnyalt részletek, érdekes technikai megoldások teszik egyértelműen felismerhetővé.12 éve  a Párizsi Divathét egyik legfontosabb kiállításának rendszeres résztvevője. Itthon a Toni&Guy Fashionweek Budapest-en mutatja be aktuális kollekcióit.

barsi

Az Év Divatfodrásza : BARSI BALÁZS

A fodrászpályára, mint minden másra egy hirtelen elhatározás vezette. A szakma szeretetét és alázatát a mindenkori mesterének, Koczkának köszönheti, aki hol kedvességgel, hol tűzzel-vassal vezérelte a helyes irányba.
Munkáival találkozhatunk számos hazai és külföldi divatmagazinban, bemutatón, divatvideón. Véleménye szerint a legfontosabb dolgok a részletekben lelhetők fel, mind a szakmában, mind az emberi kapcsolatokban,  mindenben. Ebből adódóan lehetnek a legapróbb dolgok is inspirálóak.
szil

Az Év Stylistja: KISS SZILÁRD

Kiss Szilárd. Angliában tanult divattervezőnek, ám négy év múlva hazaterven az első magyar stylistok egyikeként vált ismertté. Első munkái az Elite magazinban jelentek meg 1994től.   Azóta sokoldalúságát bizonyítja számos katalógus,divatbemutató, újságcikk, több, mint 20 reklámfilm, és egy népszerű TV sorozat jelmezei.

Kiss Szilárd

Több lap (mint a Cosmopolitan, az FHM, a Taxi, az Elle) indulásában működött közre, 5 magazinnal dolgozott divatszerkesztőként és további 10nél stylistként. Számos, ma már neves fotós,modell, stylist induló karrierjét segítette, Az elmúlt 10 évben  Ázsiában tanította a szakmát design főiskolákon jelenleg a Cosmopolitan divatszerkesztő Stylistja

rics

Az Év Divatsminkese: FAZEKAS RICHARD

Richárd a hazai sminkes szakma egyik legkiemelkedőbb tehetsége, munkái a vezető reklámfilmekig mindenhol megtalálhatók.

Elvégzett egy közel egyéves sminktanfolyamot, ahol nemzetközi sminkmesteri diplomát szerzett. Szabó Ádám mesterfodrásznak köszönhetően megismerkedett mentorával, Titkos Bernadettel (The Room magazin), akinek több éven keresztül smink-asszisztense volt.

2007-2009-ig a Max Factor magyarországi vezető sminkese és megannyi hazai divatlapban,reklámfilmben, divatbemutatókon dolgozik. 2010-2012 között a LACK magazine szépségrovat szerkesztője.  2012. decemberében pedig társával Juhász Biancával megalakítja saját szalonját, a L’école Fashion Make up Academyt!

Fashion awards Selfie

Fashion awards Selfie

sp

Az Év Divatfotósa: ÉDER KRISZTIÁN

“Éder Krisztián az egyik legígéretesebb hazai divatfotós.  A MOME-n végzett fiatal 2007 óta foglalkozik alkalmazott fotográfiával. Az elmúlt pár évben kiemelkedő résztvevője a hazai divatszférának, olyan tervezők kampányait tudhatja magáénak mint például Sándor Lakatos vagy Kata Szegedi. Munkáival folyamatosan találkozhatunk a vezető hazai és nemzetközi online/print magazinokban, mint például az ELLE, Marie Claire, Glamour, InStyle The Fashionisto, Fucking Young, Fashion Gone Rogue, Nowear Land. A melankólia, az elkapott pillanatok, a minimalizmus és az lágy elegancia szerelmese.  A fotózás mellett videoklipek és fashion videok rendező-operatőre, két filmje is díjazott lett a 2012-es és 2013-as Fashion Video Awardson. ”

paradi

Az év Divat bloggere : PARÁDI GABI – PUMPKIN PARADISE

2011-tavaszán kezdte el írni a Pumpkin Paradise blogot. Egyrészt publikálási lehetőséget akart teremteni magának, másrészt nem talált olyan divatblogot, amelyet hozzáértő szakmabeli írna. Csaknem két évtizednyi divat- és jelmezes szakmában eltöltött idő után így lett blogger is.

paradi1

A magyar- és külföldi tervezők, trendek bemutatása mellett gyakran ír akár magyar nyelvű  forrással nem rendelkező divattörténeti posztokat, érdekességeket. Kiállításokat, filmeket ajánl, valamint jelmezes témájú anyagokat is posztol. Időnként saját készítésű editorialokat is készít, amelyekben nagy segítségemre vannak barátai, akik egyben a szakma legjobb képviselői. Koczka, Titkos Berni, Almási J. Csaba vagy Gáspár Viki az oldal elindulása óta munkájukkal támogatják a képek létrejöttét. Mellettük szeretne köszönetet mondani John Ondreasznak is, aki a technikai háttér biztosításában van segítségére.

Tervei szerint a Pumpkin Paradise ebben az évben újabb változásokon, fejlődésen megy majd át.

Különdíj

A Magyar Divatért Díj – KIRÁLY TAMÁS

 FASHION AWARDS HUNGARY 2014

fah10ujfb

Én ennek a Díjnak Örültem a legjobban mint Online Marketinges ALAP.

Szinte Loránd rendező

Szinte Loránd rendező

Youtube videó a Jelöltekről:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s