Bútoráruház


Amerikai Bútorok Flairspring

Amerikai Bútorok Flairspring

01 (2)

Flairspring Lakberendezési Stúdió

Elérhető árakkal, kimagasló minőséggel, egyedülálló ügyfélszolgálattal várja Önt a Flairspring bútorbolt, a La-Z-Boy dönthető komfortfotelek és az UTTERMOST lakáskiegészítők kizárólagos importőre.

Amerikai Bútorok Flairspring

Amerikai Bútorok Flairspring

01 02 04

Flairspring Üzenet

A Flairspringnél azért dolgozunk…

…hogy ügyfeleink stílusos, meleg otthont tudjanak kialakítani maguknak, bútoraink és lakberendezési tárgyaink segítségével. Szeretnénk értéket adni vásárlóinknak, ezért olyan amerikai világmárkák kínálatából válogattunk, amelyek hosszú évtizedek óta meghatározó szereplői a lakberendezési piacnak és sikerüket termékeik minőségének, különleges funkcióinak és reális árainak köszönhetik.

Vásárlóink igényeihez igazodva immár négy gyártó több ezer termékének kizárólagos importőreként segítünk saját képére formálni otthonát. Keressen bennünket bizalommal üzleteinkben és a facebookon is.

Amerikai Bútorok Flairspring

Amerikai Bútorok Flairspring

07 09 c31485ef8a432e2f3e6b3cf267d9f8c6

Flairspring kizárólagos importőrként két amerikai bútormárka több ezer féle termékét teszi elérhetővé a magyar piacon. A 85 éves múltra visszatekintő, több szögben dönthető komfort foteleiről világhírűvé vált La-Z-Boy, és az idén 36. évébe lépett UTTERMOST, amely családi vállalkozásként vált világmárkává és az Egyesült Államok egyik piacvezetőlakáskiegészítőket forgalmazó cégévé.

Az előbbi komfort fotelei olyannyira ikonikus darabokká értek, hogy a márkanév összeolvadt a funkcióval, így ma már a dönthető fotelt magát is köznevesítve ‘La-Z-Boy’-nak hívják.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s