You tube fiókellenőrzése és Bevételszerzés a You tube-al


Lépjél be a you tube fiókba és a csatorna beállításoknál Fiókbeállításoknál látni fogod a Ellenőrzés gombot ahol sms-ben kérsz egy kódot , a kódot beírod és elfogadod KÉSZ

You Tube csatorna

 

Fiók állapota

A fiók engedélyezve van. Az egyes videók bevételszerzésre való beállításának engedélyezése vagy letiltása a Videokezelőbenlehetséges.

Látogass el az Elemzés oldalra az egyes videók statisztikáinak megtekintéséhez.

Irányelvek és információk

Hogyan szerezhetek bevételt a videóimmal?

Miután a videódat benyújtottad, és az megkapta a bevételszerzésre vonatkozó jóváhagyást, a YouTube hirdetéseket helyez el a videókban vagy azok környékén. Miután társítottál egy AdSense-fiókot a YouTube-fiókoddal, pénzt kereshetsz a hirdetések által elért bevételekből. További információ

Mennyit fogok keresni a videóimmal?

A bevétel mértéke számos tényezőtől függ. A két legfontosabb tényező a hirdetések típusa, valamint a videóidnál megjelenő hirdetések ára.

Print

A világ minden országára kiterjedő forgalmazási jogosultsággal kell rendelkezned a videó teljes tartalmát illetően, és a videónak meg kell felelnie az Általános Szerződési Feltételeknek és a Közösségi irányelveknek.

Ez azt jelenti, hogy mindent, ami a videódban van, Te magad készítettél, és nem adtad el a kizárólagos kereskedelmi használati jogokat valaki másnak. Ha a videódban más valaki által készített tartalom van, akkor írásbeli engedély kell a használatához, és ahhoz, hogy bevételre tegyél szert általa.

Példák olyan videókra, amelyek jogosultak lehetnek:

 • Lefilmezted a macskádat, és nincs háttérzene.
 • A videó jogdíjmentes zenét tartalmaz, és a dalra, valamint a vonatkozó licencre mutató közvetlen linkekkel bizonyítani tudod a kereskedelmi jogokat.
 • Barátod zenekara írt és felvett egy dalt a videódhoz, és írásban kijelenti, hogy használhatod és pénzt is kereshetsz vele.

Mely videók NEM felelnek meg?

A videód nem jogosult a használatra, ha olyan tartalom van benne, amelyet nem Te hoztál létre, vagy amelynek használatára nem kaptál engedélyt a készítőjétől. A videó következő elemeivel kapcsolatban kell bemutatnod írásos engedélyt:

 • Hang: zenei felvételek, élő előadások, feldolgozások, háttérzene stb.
 • Látvány: képek, emblémák, szoftverek, videojáték-felvételek stb.
 • Minden más tartalom, amelynek nemzetközi kereskedelmi felhasználási jogaival nem rendelkezel.

Példák NEM jogosult videókra

 • A videó tartalmaz egy személyes használatra vásárolt dalt (pl. az iTunes-on vagy boltban vásároltat), de nem tartalmaz kereskedelmi engedélyt.
 • Találtál egy videót az interneten, és nem tudod bebizonyítani, hogy az a közkincs része.
 • Kedvenc, szerzőijog-védelem alatt álló dalodat énekeled.
 • Engedély nélkül használtad fel más tartalmát, de még nem kaptál szerzői jogi értesítést a videóddal kapcsolatban.
 • Összedolgozol egyéb műveket (“mash-up”)
 • Csak 30 másodpercet használsz fel a dalból/videoklipből
 • A videódnak nincs megfelelő engedélye, amit a licenc megkövetel.

Ha a videód nem használható, eltávolítjuk a YouTube-ról.

Hogyan kapom meg a kifizetéseket?

A kifizetések kezelése egy Google AdSense-fiókon keresztül történik. Társítanod kell egy AdSense-fiókot a YouTube-fiókodhoz annak érdekében, hogy kifizetéseket kaphass.

A YouTube-bal való megállapodás áttekintése

A “Google AdSense Online Szerződési Feltételek”, valamint az AdSense “Programszabályzat” ezzel esetleg ellentétes rendelkezéseinek ellenére tudomásul veszed, illetve belegyezel abba, hogy a YouTube “bevételt szerezhet” vagy hirdetéseket jeleníthet meg a videóidnál. Az AdSense Programszabályzat rendelkezései szerint miután társítottál egy AdSense-fiókot, bónuszkifizetésre válhatsz jogosulttá a YouTube-tól, és 55%-ban részesülhetsz a Google által realizált bevételekből. Jelen feltételek bármikor, bejelentés nélkül módosulhatnak a Google kizárólagos döntése alapján. A hirdetések lehetnek a jelenlegi formátumok valamelyikében, illetve egy a jövőben a Google vagy egy jóváhagyott harmadik fél által nyújtott formátumban. Megjelenítésük vagy közvetítésük történhet a YouTube Videolejátszóban (a végfelhasználó számára a kiválasztott videót, valamint kapcsolódó hirdetést megjelenítő médialejátszóban), valamint a YouTube csatornaoldalain, videooldalain és videolejátszó oldalain (a YouTube szolgáltatás azon oldalain, amelyek megjelenítik a végfelhasználó részére a kiválasztott videót és a kapcsolódó hirdetéseket) a bevételszerzésre engedélyezett videotartalom közvetítésével. Ha a Google másként nem rendelkezik, beleegyezel abba, hogy miután társítottál egy AdSense-fiókot, vállalod, hogy a továbbiakban is fenntartod az adott Google AdSense-fiókot (és betartod a Google AdSense Online Általános Szerződési Feltételeket) annak érdekében, hogy kifizetésekben részesülhess. Jelen szerződés bármikor megszűnhet a Google kizárólagos döntése alapján.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s