Egy jó Ötlet volt: Cosmopolitan Címlaptervező App


Igazi közösségi élményt és játékot fejlesztetett a Cosmpolitan.

A magazin címlapján való szerepléshez nem kell mást tenni, mint lájkolni a Cosmo magyarországi Facebook-oldalát, belépni aCímlaptervező alkalmazásba és feltölteni a legjobban sikerült fotónkat, amit viszont szeretnénk látni a magazin borítóján. Az app használata nagyon egyszerű, a kép átméretezése, színeinek beállítása után egyszerűen elhelyezhetjük fotónkat a címlapon, a nekünk tetsző helyre.

Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője elmondta: „Eddig több ezer olvasónk próbálta ki az applikációt, örülök, hogy lefejlesztettük, mivel így a Cosmo-lányok egyik legtitkosabb vágya teljesült virtuálisan. Elsőként a magazin szerkesztői próbálták ki az alkalmazást, de az app sikerét jól mutatja, hogy az élesítés óta eltelt 10 napban kétezerrel nőtt a Cosmo rajongótábora a közösségi oldalon.
Azok közül, akik szeptember 30-ig megosztják jól sikerült címlapjukat a magazin szerkesztőségével a cosmopolitan.hu@sanomamedia.hu e-mail címen keresztül, hárman igazi Cosmo-lányok lehetnek, hiszen bekerülnek a novemberi kiadványba, további száz szerencsés pedig a cosmopolitan.hu weboldalon találkozhat a saját címoldalával.
A Cosmo címlap alkamazást Ötletgazdája Szinte Romulus Loránd online marketing szakértő és az App kidolgozója Juhász Gábor főállású fészbuker.
Amikor elkezdtük
cosmoapp20120912
És a mai napon:cosmoa2012.09.25

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s