Új Mobilnet UPC házzassága a Vodával


Mobil internetszolgáltatást indít a UPC Magyarországon a Vodafone-nal együttműködve – jelentette be Betzalel Kenigsztein, az UPC vezérigazgatója kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

internetezési statisztika havi bontás

A mobilpiacon első lépésként az adatszolgáltatással indít a cég, de a későbbiekben a hangszolgáltatással is megjelenik. A mobil internettel elsődleges célcsoportként a UPC meglévő ügyfeleit célozzák meg. Ők kiegészítő szolgáltatásként vehetik igénybe, de elérhető nem UPC ügyfelek számára is, csak kevésbé vonzó áron. A szolgáltatást a Vodafone hálózatán nyújtja a UPC.

A HWSW technológiai szakportál úgy tudja, hogy Magyarországon több, mobilszolgáltatással nem rendelkező távközlési cég is komolyan fontolgat a mobilpiaci belépést, köztük a Business Telecom (BTel) Nyrt. is. Utóbbi cég elnök-vezérigazgatója, Takács Krisztián azt nyilatkozta, hogy a közép-kelet-európai régióban, így Magyarországon is számítani lehet újabb virtuális mobilszolgáltatók megjelenésére a közeljövőben, ezzel a nemzetközi tapasztalatok szerint nemcsak a távközlési piac bővül, jól járhatnak vele a már piacon lévő szereplők is. A virtuális mobilszolgáltatókkal még egy érett távközlési piac is képes további növekedést elérni, megjelenésükből pedig a partnerségek révén a már piacon lévő távközlési cégek is profitálnak.

forrás:hvg

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s