Esküvő tervezés ?Pinterest


A virtuális faliújság a Pinterest nagyon hasznos segítség lehet az esküvőtervezésben. Ugyan minden lépést nem válthatunk ki vele, a tematikus táblák, felhasználók rengeteg inspirációt adhatnak.

Pinterest Szinte LorándÖsszegyűjtöttünk nektek pár hasznos oldalt és elmondjuk, hogyan használhatjátok legjobban a Pinterestet a tervezésben. Ez pedig nem csak az esküvő előtt állóknak hasznos, hanem mindenkinek!

Nyár van, az esküvő-dömping tökéletes időszaka. Eddig a lányok és az esküvőszervezők katalógusokat, weboldalakat böngésztek, szakkönyveket, tematikus újságokat bújtak, képeket vágtak ki és gyűjtöttek füzetekbe, milliónyi boltot, áruházat bejártak virtuálisan és a városban egyaránt, hogy megtervezzék a tökéletes esküvőt.

Hogyan használjuk a Pinterestet a tervezéshez?

Ezek a folyamatok rengeteg időt vesznek igénybe, viszont ha a Pinterestet, a hatalmas virtuális faliújságot segítségül hívjuk a tervezésbe, ötletelésbe, rengeteg időt megspórolhatunk. Ráadásul a rendszerezésben is segít, hiszen ha regisztrálunk is, külön táblákra gyűjthetjük magunknak a cipőket, virágcsokrokat, esküvői tortákat, ruhákat és más kellékeket.

Ha egy kedvünkre való dologra bukkanunk az interneten, egyből kitehetjük a megfelelő táblára, így nem vész el semmi. A tematikus Pinterest oldalak, felhasználók, keresőszavak pedig nagy segítségünkre vannak a keresésben. Hiszen melyik közösségi oldal is lenne hasznosabb ha dizájtermékekről, dekorációról, ruhákról beszélünk, mint a Pinterest, amit nem véletlenül használnak nagyobb arányban a nők.

A legfőbb előny az inspiráció

Nyilván a személyes ruhapróbát, a helyszín előzetes megtekintését fizikailag nem helyettesítheti a Pinterest, és a zenekart sem szervezi le helyettünk, nem is az esküvő teljes kivitelezése a célja.

De nagyon rövid idő alatt igazi kis brainstormingot végezhetünk rajta keresztül, és könnyedén kialakulhat az a kép ahogy az esküvőt elképzeljük.

A Pinterest nagy segítsége az az inspiráció, amit az összegyűjtött képek adnak. Ráadásul rengeteg márka is fent van már az oldalon, amelyek termékei között keresgélhetünk. Vegyül a személyes és a professzionális.

Laura Simpson, az Empire PR vezetője, sajtá bevallása szerint, a Pinterestet használva, mindössze másfél hét alatt kitalálta, pontosan hogyan nézzen ki az esküvője, és a konkrét elképzelést követően ezt már nagyon egyszerű volt tető alá hozni. Laura a húga Pinterest fiókjában, egy Wedding Ideas névre keresztelt táblán kezdte gyűjteni ötleteit, de a Pinterest hamar beszippantotta és már nem volt megállás.

Ahogyan egyre szűkítette a kört hatalmas ötlet-kollekciójában, megtalálta azokat a dolgokat amelyekre szüksége van, és azokat fizikailag is be tudta szerezni.

Oldalak, táblák, melyek az esküvő egészéhez gyűjtenek hangulatképeket, cipőket, ruhákat, süteményeket, és mindent, ami szóba jöhet:

Wedding
Angela Espinosa Wedding, Wedding, Wedding boardja
Megan Elizabeth esküvős táblája
A LuxFinds oldala
Wedding Planner
The Wedding Cake
Grace Ormonde Wedding Style, The Luxury Wedding Source
Style Your Wedding
Ruhákról, kiegészítőkről:

Kennis Leung boardja
Style Me Pretty
Perfect Wedding Dress Finder
Dress For The Wedding
Virágokról:

Wedding Bouquets, Wedding Flowers
Színek, stílusok, nem csak esküvőhöz

Courtney Spencer oldala
The Perfect Palette
Inspiráció a nászúthoz:

Wedding Travel
Torták

Emily Bell boardja
Heather táblája
My Daughter’s Cakes

Forrás: Pinterest, Social Times, Canada.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s