Facebook újdonság:módosítható posztok


Quick Tip: You can now edit a comment immediately after posting it. If you click the delete button within several seconds of posting, the text will be editable again. Keep in mind that if another person comments before you click the delete button, this edit option is no longer available.

Bizonyára sok Facebook felhasználó találkozott már azzal a szituációval, amikor elküldött egy hozzászólást, de idővel úgy érezte, ezt jobban át kellett volna gondolni, más szavakkal írni… A módosításra eddig tíz másodperce volt a hozzászólónak, ám mostantól kezdve bármikor szerkesztheti a saját bejegyzését. Ehhez az egérrel a hozzászólás jobb sarkában található kis ceruza ikonra kell kattintani, majd a ‘szerkesztés’ vagy ‘edit’ opciót kiválasztani.

A hvg.hu fontos tudnivalóra hívta fel a figyelmet a hírrel kapcsolatban: Mivel az átírásnak – főleg halmozott esetben – megvan az a veszélye, hogy a kommentfolyam a teljesen újraírt hozzászólások miatt értelmezhetetlenné válik – nem is beszélve az esetleges visszaélésekről -, a Facebook elérhetővé teszi az adott beírás előzményeit, így nyomon lehet követni, hogy ki, mit és hányszor változtatott meg.

Hogy a változtatásokat pontosan hol lehet nyomon követni, eddig nem derült ki.

A Mashable információi szerint az új funkció csütörtök estétől elérhető, és az elkövetkező napokban minden felhasználónál aktiválják.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s