Remarketing by ETARGETÚj szolgáltatást vezetett be az Etarget hirdetési hálózat Retarget néven. A rendszer lényege, hogy több mint 1800 magyar weboldalon követi azokat a felhasználókat, akik a hirdető weboldalán előzőleg látogatást tettek. Emlékezteti a látogatót a hirdető termékére vagy szolgáltatására, egészen addig, amíg úgy nem dönt, hogy vásárol, vagy további információt kér adott termékről vagy szolgáltatásról – olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

“A vállalatok hatalmas erőforrásokat fordítanak arra, hogy növeljék a weboldaluk látogatottságát. De kutatási eredmények szerint a látogatók 98%-a semmit nem vásárol az első látogatás alkalmával. Emiatt valójában arra van szükség, hogy motiváljuk őket az ajánlataink mélyebb megismerésére” – mondta el Kálmán Tamás, az intelligens hirdetéseket szolgáltató Etarget country managere.

A mai nap folyamán egy hatékony eszközt tettünk elérhetővé az Etarget kampányok kibővítésére. A Retarget képes megsokszorozni a hirdetési erőforrások hatását, melyeket honlapod forgalmának növelésére fordítasz, legyen szó keresőkről, katalógusokról vagy egyéb forrásról.

Mi is a Retarget?
A Retarget intelligens hirdetés a retargeting technológiáján alapuló új szolgáltatás. A több mint 1800 magyar partneroldal segítségével kíséri azokat az embereket, akik a közelmúltban már ellátogattak weboldaladra. Emlékezteti potenciális ügyfeleidet termékeidre, illetve szolgáltatásaidra egészen addig, amíg a vásárlás mellett nem döntenek, vagy további információt nem igényelnek.

Hogyan működik a Retarget?
Létrehozod a kampányt, és beillesztesz a weboldaladba egy kódot, amely segít meghatározni, hogy kik látogatták. Ezt követően több mint 1800 magyar nyelvű oldalon kezdenek el megjelenni a hirdetéseid ezeknek a látogatóknak. Önmagáért a szolgáltatásért semmit sem kell fizetned, mint ahogy a hirdetésid megjelenéséért sem. Csak akkor fizetsz, ha a potenciális ügyfél érdeklődését olyan mértékben felkeltetted, hogy rákattint a hirdetésre, és eljut a weboldaladra.

Hogyan kell beállítani a Retargetet?
Ha már az Etarget ügyfele vagy, lépj be a felhasználói adataiddal. Ha még nem regisztráltál az Etargetnél, itt ingyen megteheted. Segítségre van szükséged a Retargettel kapcsolatban? Szakértőkből álló csapatunk rendelkezésedre áll telefonon a 06 1 808 83 53 számon vagy e-mailben az info@etarget.hu címen. A Retarget leírását ingyen letöltheted itt.

És még valami
Ahhoz, hogy megismerhesd a szolgáltatást működés közben, elkészítettünk egy bemutatót. Megtalálod a http://www.retarget.hu címen.

Örülnénk, ha kipróbálnád a Retargetet és kommentben visszajeleznél nekünk, hogy tetszik az új szolgáltatás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s