Google Add URL – weboldal beküldése a googlenak


A Google az internet feltérképezése során veszi fel az újabb webhelyeket az indexébe; azt tanácsoljuk Önnek, küldje be felső szintű URL-címét, így biztosan nem hagyjuk ki az Ön webhelyét.

Ossza meg a google-al a neten elfoglalt helyét.
A web minden egyes feltérképezése során újabb és újabb webhelyeket vesznek fel és frissítenek, és arra kérik, küldje el számukra az URL-jét.

Garancia Nincs
Nem adunk minden elküldött URL-t az indexünkhöz, és nem tudjuk sem előre jelezni, sem garantálni, hogy mikor kerül sor az Ön URL-jére, illetve hogy egyáltalán sor kerül-e rá.

Kérjük, adja meg a teljes URL-jét, a http:// előtaggal együtt. Például: http://www.google.hu/. ITT http://www.google.hu/addurl/

Kulcsszavak
Olyan megjegyzéseket vagy kulcscszavakat is hozzáadhat, amelyek leírják oldala tartalmát. Ezeket az adatokat csak a tájékozódásunk céljából használjuk, és nem befolyásolják oldala Google általi indexelését vagy használatát.

Kérjük, vegye figyelembe: A hosztnak csak a felső szintű oldalára van szükség; nem kell elküldenie minden egyes oldalt.

Google Robot
Feltérképező robotunk, a Googlebot megtallja a többit. A Google indexét rendszeres időközönként frissíti, így a frissített vagy lejárt linkek elküldése nem szükséges. A nem működő linkek “kikopnak” az indexünkből a következő feltérképezés során, amikor a teljes indexünket frissítjük.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s