SEO Audit


Keresőoptimalizálás ellenőrző tevékenysége a SEO audit.

A legfontosabb SEO faktorok: Webhely sebesség, Tartalom mennyisége és minősége,

Egy SEO audit is feltárhat fejlesztési lehetőségeket, többek között:

  • a webhely sebessége
  • tartalmi hiányosságok
  • technikai SEO problémák, amelyek csökkentik a forgalmát
  • ha a versenytársak megelőzik Önt
  • az UX javításának szükségességét
  • Egy átlagos felhasználó 54 másodpercet tölt egy webhelyen, és még gyorsabban tesz feltételezéseket a vállalkozásáról.
  • Egy tanulmány szerint webhelyének kevesebb, mint kéttized másodperce van ahhoz, hogy nagyszerű első benyomást keltsen. Ezt a vizsgálatot 2011-ben végezték, így manapság még kevesebb ideje maradhat.

A linképítés definíciója
A linképítés más webhelyekről a saját webhelyére mutató hivatkozások beszerzésének folyamata. A hiperhivatkozás (általában csak hivatkozásnak hívják) egy módja annak, hogy a felhasználók navigáljanak az internet oldalai között. A keresőmotorok hivatkozásokat használnak az internet feltérképezéséhez. Feltérképezik a hivatkozásokat a webhely egyes oldalai között, és feltérképezik a teljes webhelyek közötti hivatkozásokat.

CHATGtp SEO Audit

Webhely-ellenőrzés: A ChatGPT használható webhely-auditálásra is. A ChatGPT webhely URL-címének megadásával jelentést készíthet, amely információkat tartalmaz a webhely technikai SEO-problémáiról, hibás hivatkozásokról, hiányzó metacímkékről és egyéb olyan problémákról, amelyek befolyásolhatják a webhely rangsorolását a SERP-ben. Ez segíthet a keresőmarketingeseknek azonosítani és kijavítani azokat a problémákat, amelyek negatívan befolyásolhatják webhelyük rangsorolását.

Íme néhány módszer, amellyel a ChatGPT segíthet a webhely auditálásában:

Technikai SEO-problémák azonosítása: A ChatGPT használható technikai SEO-problémák, például hibás hivatkozások, hiányzó metacímkék és egyéb olyan problémák azonosítására, amelyek befolyásolhatják a webhely rangsorolását a SERP-ben.


Hibás hivatkozások azonosítása: A ChatGPT a webhelyen lévő hibás hivatkozások azonosítására is használható. Ezeket a hivatkozásokat új, releváns, jó minőségű hivatkozásokkal lehet helyettesíteni, javítva a weboldal láthatóságát és a SERP-ben elfoglalt helyezését.


A hiányzó metacímkék azonosítása: A ChatGPT segítségével azonosíthatóak a webhelyen található hiányzó metacímkék, például a SEO szempontjából fontos címcímkék, metaleírások és fejlécek.


Jelentés generálása: A ChatGPT létrehozhat egy jelentést, amely tartalmazza a webhely-audit során gyűjtött összes információt. A keresési marketingszakemberek e jelentés segítségével azonosíthatják és kijavíthatják azokat a problémákat, amelyek negatívan befolyásolhatják webhelyük rangsorolását.
Oldalon belüli optimalizálási problémák azonosítása:

A ChatGPT segítségével azonosíthatók az oldalon belüli optimalizálási problémák, mint például a kulcsszavak betömése, a duplikált tartalom és egyéb olyan problémák, amelyek befolyásolhatják a webhely rangsorolását a SERP-ben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s