Passzív jövedelem ötletek 2023


17 Passzív jövedelemötlet

 1. Indítson el egy dropshipping üzletet
 2. Futtasson blogot
 3. Hozzon létre egy online tanfolyamot
 4. Hozzon létre egy igény szerint online webáruházat
 5. Hozzon létre egy alkalmazást APP / tudás alapú befektetés
 6. Fektessen be a részvényekbe
 7. Vásároljon ingatlant
 8. Házigazdaként Fogjon bele az Airbnb-be
 9. Készítse el saját weboldalát, hirdesse és írjon érdekes cikkeket
 10. Társult marketinggel több vásárlóhoz el tud jutni, Kapcsolati tőke
 11. Adja el a videóit, fotóit, zenéit Stock áruházaknak
 12. Kripto és részvények kereskedése…ehhez tudás és bátorság kell és szakértő bevonása
 13. Hozz létre YouTube-videókat Vloger
 14. Adja el fényképeit téma szerint (stockfotó ügynökségekenek)
 15. Írjon e-könyvet (fiverr irass könyvet)
 16. Adja el a cuccait a neten (jofogas, marketplace, etsy)
 17. Digitális termékek eladása (webshop, dropshipping shop)

Ez a cikk több ötletet bont le arról, hogyan lehet passzív jövedelmet szerezni a teljes munkaidős megtartása mellett. Így végre többet kaphat, mint amiről valaha is álmodott.

Mi a passzív jövedelem?
A passzív jövedelem az Ön által keresett pénz, amely nem igényel sok „aktív” munkát a jövedelem folytatásához. Lényegében a munka nagy részét előre elvégezheti, és további erőfeszítéseket tehet a jövedelem megszerzése érdekében.

Például, ha online tanfolyamot hoz létre, akkor csak frissítenie kell annak tartalmát, hogy a pénz hozzon. Hozzáteszem a téma és a stílus sokat fog számítani mennyire lesz sikeres.

Valószínűleg hallotta már a “pénzt keres alvás közben” kifejezést. Ez az egyik legnagyobb vonzerő, amely passzív jövedelem megszerzésére csábítja az embereket.

Létrehozhat valamit (blogot, tanfolyamot, e-könyvet, videókat vagy online áruházat), amely pénzt termel akkor is, ha éppen nem dolgozik. Vagy passzív jövedelem-befektetéseket (ingatlan vagy részvények) hajthat végre, amelyek lehetővé teszik a passzív keresést.

Aktív jövedelem vs. passzív jövedelem – melyik a legjobb nekem?
Elméletileg minden jövedelemforrása hasonló súlyú. De ami a pénzügyi szabadság elérését illeti, a passzív jövedelem elhagyja az aktív jövedelmet a porban.

Látja, hogy az aktív jövedelem az a pénz, amelyet mindazokból az erőfeszítésekből szerez, amelyeket jelenleg tesz. A jövedelem megszerzéséhez pedig folytatnia kell a munkát. Ha kilép, nem kap fizetést. Az Ön ideje szó szerint egyenlő a pénzzel.

És akkor passzív jövedelme van. Olyan jövedelem, amely nem igényli az aktív munkát. És a pénz évekig jön. Ha álmai életét kívánja megtervezni, ahol pénzügyileg szabad, akkor jobb lehet, ha passzív jövedelemre koncentrál.

Csak ne feledje, hogy bár képes lehet passzív jövedelemforrást létrehozni egy kis befektetéssel, nem vállal el semmilyen kisebb elkötelezettséget, mint aki az idejét fekteti be. A passzív jövedelem összehasonlítása az aktív erőfeszítésekből származó jövedelemmel nagy mennyiségű munkát igényel előre.

Mennyi passzív jövedelmet lehet keresni?
Annyit vagy kevesebb passzív jövedelmet kereshet, amennyit csak akar. Ez azonban nem gazdagodó-gyors séma. Passzív jövedelemforrás létrehozásához napi néhány órát, erőfeszítéseket és tőkét kell tennie.

Jó hír, hogy ezeknek a dolgoknak a korai leszögezése lehetővé teszi, hogy hátradőljön és élvezze az elkövetkező évek pénzügyi előnyeit.

Az elején akár 100 dollárt is befektethet, majd újrabefektetheti nyereségét, amíg a passzív jövedelme fenntartható értékre nem nő. Nagy visszatérő jövedelemmel elegendő pénzt kereshet, amiből megélhet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s