Testhőmérséklet és Maszkdetektáló beléptető rendszer bemutatása.


Önkormányzatok és Közintézmények részére,

CITY APP Platform integrációval.

BELÉPTETŐ RENDSZER + CITY APP

A „COVID” biztos beléptető városi rendszer és sok minden más!

CITY APP Bemutatása

Amint azt hazai és nemzetközi tapasztalatok bizonyították, egy jól kidolgozott és gondosan működtetett városi mobil applikáció létrehozása óriási előrelépést jelent a lakosság felé történő lakossági kommunikáció és a város fejlesztéseihez kapcsolódó Smart City megoldások megvalósításában.

Célunk ezzel az integrációval az volt, hogy mind az ügyfélélményt, mind az általunk nem befolyásolható környezeti tényezőket figyelembe véve, egy élhető miliőt hozzunk létre a Felhasználóink számára.

 

Az egészségvédelemét és a felhasználói élményt figyelembe véve egy olyan komplex rendszert kínálunk a Közintézmények, Oktatás, vagy akár a Termelő és Kereskedelmi szektor számára.

 

A Termikus hőmérséklet detektáló és maszkviselést figyelő beléptető rendszer és CITY APP fúziója, azzal a céllal jött létre, hogy a fertőző lázas beteg embereket kiszűrje figyelmeztesse, azzal a céllal, hogy adott zárt akár munka, akár egy oktatási környezet területrére ne lépjen be, ezáltal a környezetét ne fertőzze meg.

   

Tekintettel az elmúlt évek negatív tapasztalatait figyelembe véve mind a COVID járvány és egyéb más fertőző betegségek jelenléte sajnos indokolja, hogy figyeljünk és tekintettel legyünk a jelen gazdasági helyzetben.

A rendszer bevezetésével, nem csak közalkalmazottjainkat védjük meg, hanem a CITY APP mobil applikációt felhasználva a települések és azok közintézményei egy, a nemzetközi gyakorlatban már bevált, jól működő és egyedülálló kommunikációs csatornát és szolgáltatási csomagot tud kiépíteni és nyújtani.

Ennek segítségével növelhető a helyi lakosság településhez való kötődése, identitástudata, javulhat önkormányzati intézmények ügyvitele, a munkavégzés hatékonysága, elősegíthető a települési idegenforgalom fellendítése is.

city app beléptető rendszer

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s