Facebook kémszemüveg a Ray Ban től


A Facebook Hírek bejelentette újdonságát a Ray-Ban szemüveggel ami szerintem nagyon sok problémát fog okozni annak aki ezt a kém szemüveget használni fogja.

Bemutatjuk a Ray-Ban történeteket: Első generációs intelligens szemüvegek.

Ma izgatottan várjuk a Ray-Ban Stories bevezetését: intelligens szemüveget, amely új módot kínál fényképek és videók rögzítésére, kalandjainak megosztására, zenehallgatásra vagy telefonhívások fogadására-így maradhat jelen barátaival, családjával és világ körülötted.

A Facebook-tal és az EssilorLuxottica-val együttműködésben épített Ray-Ban Stories ára 299 USD-tól kezdődik, és 20 stíluskombinációban lesz megvásárolható online és egyes kiskereskedelmi üzletekben az Egyesült Államokban, valamint Ausztráliában, Kanadában, Írországban, Olaszországban és az Egyesült Királyságban.

A kémszemüveg 5 Megapixeles

A Ray-Ban Stories kettős, beépített 5 megapixeles fényképezőgépei lehetővé teszik, hogy megörökítse az élet pillanatait úgy, ahogy azok az első személy szemszögéből történnek. Könnyedén rögzítheti a világot olyannak, amilyennek látja, fényképeket készíthet és akár 30 másodperces videókat készíthet a rögzítés gomb vagy a kihangosító segítségével a Facebook asszisztens hangutasításaival.

Világít ha fotóztál és rögzitettél videót

A vezetékes rögzítő LED világít, hogy a közelben lévő emberek értesítsék, amikor fényképet vagy videót készít. Beépített áramvonalas, nyitott fülű hangszórók, és a Ray-Ban Stories három mikrofonos hangsora gazdagabb hang- és hangátvitelt biztosít hívásokhoz és videókhoz.

A sugárformáló technológia és a háttérzaj -elnyelés algoritmusa továbbfejlesztett hívási élményt nyújt, mint amit a dedikált fejhallgatóktól elvárhat. A Ray-Ban Stories párosul az új Facebook View alkalmazással, így zökkenőmentesen megoszthatja történeteit és emlékeit barátaival és a közösségi média követőivel.

Az iOS és Android rendszerű Facebook View alkalmazás megkönnyíti az okos szemüvegen rögzített tartalom importálását, szerkesztését és megosztását a telefon alkalmazásaiba: Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger, Twitter, TikTok, Snapchat és így tovább.

Menthet tartalmat a telefon kamerájába is, és onnan szerkesztheti és megoszthatja. A Facebook View-ba beépített új, exkluzív rögzítés utáni fejlesztések pedig egyedi tartalmat hozhatnak létre, hogy különleges pörgetést hozzanak létre a bejegyzéseiben. Képernyőkép a Facebook View alkalmazásról Kezdettől fogva úgy terveztük a Ray-Ban Stories-t, hogy szem előtt tartottuk a magánélet védelmét, és számos beépített funkcióval egészítettük ki az irányítást és a nyugalmat mind az eszköztulajdonosok, mind a kívülállók számára.

További információ ezekről a funkciókról, valamint a felelősségteljes használatról szóló új irányelveink a Ray-Ban Stories adatvédelmi mikrooldalán találhatók. A Ray-Ban történetek 20 változatban kaphatók, klasszikus Ray-Ban stílusokban-Wayfarer, Wayfarer Large, Round és Meteor-, és öt színben, számos lencsével, beleértve a tiszta, napfényes, átmeneti és receptre szabott lencséket, így kiválaszthatja a megfelelő stílust jó neked. A Ray-Ban Stories okos szemüveg az első olyan termék, amely az EssilorLuxottica-val kötött többéves együttműködésünkből származik. Együtt elkötelezettek az innovatív technológia és a divatot elősegítő stílus biztosítása mellett-miközben segítik az embereket a barátokkal és a családdal való jobb kapcsolatteremtésben. Tudjon meg többet a Ray-Ban történetekről.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRayBan%2Fvideos%2F253525150004015%2F&show_text=false&width=476&t=0

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s