Kiscsoportos Google Ads képzés


Google Ads (AdWords) gyakorlatorientált képzés
Ez egy egynapos tanfolyam, amely nagyszerű megértést nyújt a sikeres Google Ads-kampányok létrehozásának módjáról; hogyan értékelheti a Google Ads hatékonyságát és hogyan optimalizálhatja kampányait.


A Google Ads nagyszerű módja a webhelytulajdonosoknak, hogy webhelyük megjelenjen a Google keresési eredmények tetején. PPC (Pay Per Click) modellen működnek, ami azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor egy hirdetésre kattintanak a számlán, díjat számítanak fel.

Az egy napos Google Ads tanfolyamon jól megismeri a Google Ads működését, és világos, gyakorlati bemutatást nyújt a kampányok felállításáról és a hatékony hirdetések megírásáról.

Megtudhatja azt is, hogyan kell értékelni és optimalizálni a PPC-kampányok teljesítményét annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a költségvetéséből.

A GOOGLE ADS (ADWORDS) KISCSOPORTOS TANFOLYAM KEZDŐKNEK

A Google Ads (korábban „Google AdWords” néven) egy fantasztikus platform, amelyet hirdetők milliói használnak a világ minden tájáról, és amely világszerte eléri az internetezők több mint 90% -át. Ha saját Google Ads-kampányait kezeli, győződjön meg arról, hogy fiókjait teljes mértékben optimalizálták a maximális teljesítmény érdekében, és kövesse a Google bevált gyakorlatainak ajánlásait. A Nacho Digital tréningjét úgy tervezték, hogy segítsen eligazodni ezen a tájon és folyamatosan változó platformon. Arra a Google Ads stratégiákra, funkciókra és bevált gyakorlatokra összpontosítunk, amelyek megváltoztatják vállalkozásának eredményét.

Akár kezdő vagy több éves Google Ads-tapasztalattal rendelkezik, szakértő oktatóink hasznos gyakorlati képzést nyújtanak kampányainak optimalizálásában. Képzésünket a lehető legpraktikusabbá alakítottuk. Megtudhatja, hogyan hozhat létre és kezelhet kampányokat, hirdetéscsoportokat, kulcsszólistákat, hirdetéseket, hirdetésbővítményeket és egyebeket -, valamint megtanulhatja a bevált módszereket, stratégiákat és tippeket.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

2009 óta több száz embernek segítettünk a Google Ads elsajátításában

A Google megbízott bennünket abban, hogy képzést nyújtsunk saját ügyfeleiknek!

Képzésünk pontos, hozzáférhető és cselekvőképes

A GOOGLE ADS FUNDAMENTALS TANFOLYAM

Ismerje meg a Google Ads alapjait a kampánystratégia megtervezésétől a kampány beállításáig, a hirdetésekig, a kulcsszavakig és az optimalizálásig. A Google Ads alapjai tanfolyamunk megfelel a kezdőknek, akiknek kevés tapasztalata van a Google Ads szolgáltatásban, egészen a haladó felhasználókig, akik szeretnék megbizonyosodni arról, hogy a fiókjuk bevált módszereit használják-e.

A tanfolyam témái:

Bevezetés a Google Ads-be: Hogyan működik? Megfelel a vállalkozásomnak? Mi kell a sikeres fiókhoz?

Terminológia: Milyen hirdetési lehetőségek állnak rendelkezésre a Google Hálózaton belül? Milyen információkat nyújt a Google a kampányaimról?

Célok meghatározása és kampányok strukturálása: Hogyan készíthetek webhelyemet a Google Ads szolgáltatásra? Milyen módon lehet strukturálni a fiókomat, és hogyan befolyásolják a fiókom teljesítményét?

Fiók beállítása, navigáció és felület: Fiók létrehozása. Bevált módszerek az első kampányhoz. Navigálás a fiók részein, és egy vagy több módosítás elvégzése.

Google Ads Hirdetés: Melyek a legjobb gyakorlatok az asztali és a mobilhirdetéseknél? Hogyan befolyásolják a Google szerkesztési irányelvei a hirdetéseimet? Milyen hatékony stratégiák használhatók a hirdetési példány tesztelésére?

Kulcsszavak használata: Milyen eszközök és stratégiák állnak rendelkezésre a kulcsszavak kutatásához és hirdetéscsoportok létrehozásához? Hogyan működnek a Google egyezési típusai, és hogyan kell felhasználni őket a sikeres fiókhoz?

Teljesítmény mérése: Milyen jelentési mutatókra kell figyelnem? Hogyan használhatom a Google Analytics szolgáltatást a Google AdWords-döntéseim tájékoztatásához? Milyen típusú konverziókövetés érhető el a Google Ads és a Google Analytics segítségével, és miben különböznek a két módszer?

A kampányoptimalizálás bemutatása: Milyen bevált módszereket kell követnem a kampányaim, hirdetéscsoportjaim, kulcsszavaim, hirdetéseim és céloldalaim optimalizálásakor?

Kérdések és válaszok: Tegyen fel kérdéseket a tanfolyam végén.

KINEK JAVASOLJUK EZT A TANFOLYAMOT?

Cégen belüli marketing munkatársak, akik Google Ads-kampányokat futtatnak – a legjobb gyakorlatok elsajátításához és továbbfejlesztéséhez, valamint ötletekhez juthatnak a fiók optimalizálásához

Személyzet, aki kiszervezi a Google Ads szolgáltatást más ügynökségeknek – hogy többet tudjon meg arról, hogy ügynöksége mit csinál és mi lehetséges

Felső szintű menedzsment – ha többet szeretne megtudni arról, hogy a Google Ads hogyan illeszkedik vállalatának általános márkaépítési stratégiájába és marketingtervébe

SEO szakemberek – többet megtudni arról, hogy a fizetett keresés hogyan bókol az organikus kereséshez, és hogy az egyik legjobb gyakorlata hogyan tudja tájékoztatni a másikat

Műszaki és informatikai tudnivalók – megtudhatja, hogyan javíthatja webhelye teljesítményét minden platformon, valamint milyen testreszabásokat és adatintegrációkat valósíthat meg az üzleti érték létrehozása érdekében

 1. modul: Alapok

Bevezetés a Google Ads-be

Tulajdonságok és előnyök

Hol jelennek meg hirdetései

A hirdetések minősége

 1. modul: Célok

Célok meghatározása

A számla életciklusa

 1. modul: Kulcsszavak használata

Kulcsszókutatás

További eszközök

Kulcsszóegyezési típusok

 1. modul: Kampányok létrehozása

Kampányok strukturálása

Interfész jellemzői

Kampány beállítása

Ajánlattételi stratégiák

 1. modul: Munka a hirdetésekkel

Keresési hirdetések

Szerkesztési irányelvek

Hirdetés tesztelése

Hirdetésbővítmények

 1. modul: Célzás és beállítások

Hely szerinti célzás

Nyelvi célzás

Eszköz szerinti célzás

Hirdetésrotáció

 1. modul: Optimalizálás

Kampánykísérletek

Hirdetéskísérletek

Bevezetés az optimalizálásba

Optimalizálási tippek

 1. modul: Konverziók

Konverziókövetés

Konverziók importálása a Google Analytics szolgáltatásból

Jelentés a teljesítményről

 1. modul: Megjelenítés és remarketing

Display célzás

Remarketing

Közönséglisták építése

Hirdetések megcélzása

 1. modul: Céloldalak

A céloldalak optimalizálása

 1. modul: Kezelés

Fiókhozzáférés

Több fiók kezelése

Számla szervezése

A Tanfolyam ára: 29000 Ft /fő, maximális csoportszám 5 fő

A tanfolyam Szombati napokon 09:30 – 13:30h között lesznek megtartva

Helyszín: Baobab Coworking Oasis – 1114 Budapest, Kemenes u. 14,

Jelentkezés emailben: online@profitonline.hu

A képzést tartja: Halász Zsófi PPC szakértő A PPC Google Ads szakma egyik legjobbja. Számos nemzetközi projekten vett részt, a Chicagoban szerzett tapasztalatai nagyon értékesek. A Google Ads vizsgával már több mint 10 éve rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s