Instagram törölt fiók


Megdöbbent az egész család: törölték Schobert Lara közösségi oldalát

Egyik pillanatról a másikra vált elérhetetlenné 154 ezer rajongója számára Schobert Lara Instagram-fiókja.

Igencsak meglepődött Schobert Lara és 154 ezer rajongója, ugyanis egyik pillanatról a másikra eltűnt az Instagram-fiókja. A család megdöbbent, és nem tudja, mi történhetett, Schobert Norbi és Rubint Réka lánya pedig csalódott. Szülei próbálják kideríteni, miért tiltották le az oldalát. Elképzelhető, hogy a rendszer túl merésznek találta Lara fürdőruhás képeit, de egyelőre ez is feltételezés, indoklást nem kaptak az intézkedésről.

„A Szigeten voltunk, amikor ez történt. Én Norbikával egy koncerten, Lara pedig egy másikon, ahonnan még láttam is, hogy hasonlóan, mint mások, videót töltött fel a koncert pillanataiból. Aztán egy órával később hívott, nézzem meg a profilját, mert elérhetetlen. Még csak értesítést sem kapott. A kollégáim azóta írtak egy hivatalos levelet az Instagramnak. Kíváncsi vagyok, mi lesz a válasz” – mondta a Blikknek Rubint Réka, aki több ismerősétől tanácsot kért, akik jártak már hasonlóképpen.

Fotó: Markovics Gábor

„Több oka is lehet, hogy elérhetetlenné vált: valaki feltörhette, vagy az Instagram vizsgálódik. Én az utóbbit tartom elképzelhetőbbnek, mert Amerikában rendkívül szigorúan veszik a kiskorúak profiljának ellenőrzését. Ilyenkor az édesanya igazolhatja, hogy a gyereke látható a képeken, és szülői felügyelet mellett kezeli az oldalát” – magyarázta Szinte Lóránd online marketing szakember.

Lara oldalán több bikinis fotó szerepelt, de szülei szerint nem tért el a korosztályában megszokott képektől. Réka elmondta, gyermekei a közösségi oldalaik használatáról kikérik a véleményét. Sokszor segít képet választani Larának vagy Norbikának, de az is előfordult, hogy megkérte őket, egy-egy bejegyzést ne tegyenek közzé. Lara szülői felügyelet mellett a maga és rajongói kedvéért hozta létre az oldalát. Sok követője dacára üzleti tevékenységet sem folytat, sorra utasítja el a cégek hirdetési ajánlatait.

„Lara szabálykövető, megfelelő értékrenddel bíró gyerek, jó tanuló és sportoló. Az oldalán soha nem voltak provokatív képek, olyasmi, amit más ne tenne közzé. Természetes, hogy nyáron fürdőruhában látható, télen meg síruhában. Értem, hogy szeretnének példát statuálni, de akkor kössék a regisztrációt sokkal szorosabb korhatárhoz. A gyerekem értetlenül áll az eset előtt, és csalódott” – zárta Réka. A szülők remélik, hamarosan megoldódik a helyzet. Addig is figyelmeztették Lara rajongóit, ugyanis már több kamu profilt is létrehoztak a lány nevében.

https://ripost.hu/sztar/fules/megdobbent-az-egesz-csalad-toroltek-schobert-lara-kozossegi-oldalat-1100129/#

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s