SEO alap követelmény a Gyorsaság


Hozzon létre olyan céloldalakat, amelyek a kattintásokból ügyfeleket szereznek.

A céloldalak befolyásolhatják a költségkeretet és a teljes nyereséget. Az alábbi tippek segítségével a webhelye jobb felhasználói élményt nyújthat. Szerezzen átfogó képet a céloldallal kapcsolatos élményről, kezdésként pedig tekintse át az alábbi tippeket.

Legyen releváns

1

Fontos, hogy a hirdetés olyan oldalra vezessen, amely közvetlenül kapcsolódik a hirdetés szövegéhez és a kulcsszavakhoz. Az általános kulcsszavakkal odavezetheti például a felhasználókat a kezdőlapra. Ha azonban a hirdetés egy konkrét termékről vagy szolgáltatásról szól, egy konkrét oldalra kell, hogy vezessen.

Nyerje el a felhasználók bizalmát

2

Számos bevált módszer létezik, amellyel a céloldal optimális élményt nyújthat. A vélemények megjelenítése és az előugró ablakok eltávolítása csak egy-egy példa arra, hogyan nyerheti el a felhasználók bizalmát.

Tegye könnyűvé

3

Térjen rögtön a lényegre pontok vagy listák segítségével, és használjon egyértelmű cselekvésre ösztönzéseket és nagy méretű gombokat. Részesítse előnyben a hajtás felett látható tartalmat, és ezzel segítsen az ügyfeleknek gyorsan megtalálni, amit keresnek.

Legyen következetes

4

Minden platformon egységes felhasználói élményt nyújtson ügyfeleinek. A mobilhirdetésekhez használja a céloldal mobilos verzióját, vagy tegye a webhelydizájnt adaptívvá.
Akcióterv a weboldal gyorsasága érdekében
A látogatók több, mint fele elhagyja azokat a webhelyeket, amelyek három másodpercnél hosszabb ideig töltődnek be.* Ellenőrizze, hogy a webhelye hogyan teljesít mobilon, és győződjön meg róla, hogy nem marad le a potenciális ügyfelekről.

forrás:https://www.thinkwithgoogle.com/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s