Online pénkeresés


Virtuális asszisztens (angol tudás kötelező) VA

A virtuális asszisztensekre egyre többet lesz szüksége sok sok online vállalkozónak mivel ki tudják szervezni social média és egyéb adminisztrációs feladatokat.

Szolgáltatásaid lehetnek: Facebook a legtöbb online feladat nélküli vállalkozónak, akik több feladatot látnak el, mint például a szociális média profilkezelés és a könyvelés.

Például az online vállalkozók 95% -a, mint például a bloggerek használják a Pinterestet a webhelyükhöz való forgalom irányításához. Szeretnél egy Pinterest virtuális asszisztenssé válni? Kattintson ide, hogy regisztráljon a Pinterest VA-ra!

Ez egy legitim online munka amit Katás vállalkozóként végezhetsz, mert sok helyen megtalálhatók a magas fizetésű munkák, mint például az Upwork és a zirtual. A Fiverr egy másik az egyik legjobb és legnépszerűbb piactér, ahol nagy fizetésű virtuális asszisztens feladatokat kaphatsz.

Affiliate marketing

Az Affiliate Marketing egy online munka, ahol pénzt kereshetsz más vállalkozók termékeit ajánlva a közönségnek és az ügyfeleknek. Mielőtt előmozdítanád az affiliate terméket vagy szolgáltatást, meg kell szerezned az affiliate linket a termék gyártójától / alkotójától, vagy egy affiliate hálózatottól, amelyet az ügyfél és a termék összekapcsolására használ.Hozz létre egy hirpotált (ez kicsit nagyobb meló) vagy weboldalt ahol írhatsz ezekről a termékekről vagy bannert tudsz elhelyezni blogodon -weboldaladon! Ezt csak angolul tudod jól csinálni! Magyar nyelven ez nagyon döcögősen mozog de azért megpróbálhatsz egyet EDOGNET.hu

Ha az ügyfél ezt a linket használja a termék megvásárlásához, akkor egy százalékos eladási jutalékot kap majd (4-10%), ami neked ez az egyik legjobb online üzlet.

Legjobb affiliate programok: MaxBounty, Igain, Amazon, ClickBank és ShareASale.

Könyvírás és szerző kiadója

Az e-könyvek írása az egyik legjobb online munkahely, mivel alacsony befektetési költségekkel rendelkezik, és népszerű, így számos olyan oktatóanyagot találhatsz amivel el tudod kezdeni ha van íráskészséged. Ha nem tudsz írni irasd meg valakivel és add ki ezeken az oldalakon, amelyek elkezdenek neked pénzt termelni. A legjobban teszed ha ezt angolul csinálod mert akkor kitárulhat eléd a világ minden piaca. Több platform, mint például a SendOwl, az Amazon Kindle, a CreateSpace és a PressBooks, többek között a nulla befektetésű könyvek önkiadását tette lehetővé bárki számára. Fogj neki és hidd el menni fog! Én ismerek több mesekönyvírót aki nagyon szép summával gyarapítja vagyonát már ezeken kiadós oldalakon! De főleg az Amazon ami nagy forgalmat tud neked hozni.

Online tanfolyamok értékesítése

Találd ki miről tudnál másokat megtanítani és rakd össze! Itt van pár példa amiről csinálhatsz online tanfolyamot: Fitness, Üzleti, Egészség, Diéta, Matek, Fizika, Marketing, Online marketing, PPC stb

OKTASS Online az Udemy-n angolul

Itt egy példa egy igazán profitól: Isaac Rudansky
Tanúsított Google AdWords Pro | Az AdVenture Media társalapítója

Képernyőfotó 2019-06-16 - 14.44.43

Eddig Ő kb itt a Udemy-n keresett több mint 500.000 USD kb 165 millió forintot

A jó hír az, hogy kitűnő forrása van a passzív jövedelemnek, és ez az egyik legjobb oldal hogy pénzt csinálj angol nyelven, de már van Webuni ahol tudsz magyar tanfolyamot is árulni.

Képernyőfotó 2019-06-16 - 16.04.00.png

Sok olyan webhely található, ahol online árulhatod az online tanfolyamokat, például a SkillShare, az Udemy, a Teachable, a Coach és a Kajabi.

Az Udemynek több mint 15 millió hallgatója és havi 100 millió havi látogatása van. Ez azt jelenti, hogy havonta könnyedén több mint 1000 dollárt tudsz eladni az Udemy tanfolyamok értékesítésével.(csak angol nyelven)

UDEMY tanfolyamok Fitness kategóriában

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s