Adj el az Amazonon


amazon-aws-amzn

El kell döntenünk, mennyire akarjuk nagyban csinálni

Az Amazonnak két csomagja van, a Professional és az Individual. A legfőbb különbség a kettő között, hogy az előbbinek fix 39,99 dolláros havi díja van, és több mint 40 terméket értékesíthetünk minden hónapban, míg utóbbinál nincs havi díj, viszont maximum 40 terméket adhatunk el havonta, és mindegyik után 0,99 dolláros értékesítési díjat kell fizetnünk. A választásnál azt is érdemes átgondolni, mit akarunk értékesíteni, mert a Professional csomagban lehetőségünk van a szállítási díj megszabására, amennyiben nem könyvet, zenét, filmet vagy szoftvert adunk el. Illetve számos terméket is csak ebben a csomagban árulhatunk – erről a következő pontban.

Kategorizálnunk kell a termékeinket

Az Amazon több, mint 20 termékkategóriát kínál fel, azonban nem mindegyiket használhatjuk feltételek nélkül. Bizonyos csoportokban, mint például a szépségápolás, minőség-ellenőrzés miatt csak az Amazon jóváhagyásával tehetjük csak fel termékeinket, ám jóváhagyási kérelmet csak az nyújthat be, aki Professional csomaggal rendelkezik.

Belső hirdetési rendszere van!

Az oldalon kampányok elindítására is van lehetőségünk, amikkel hirdethetjük termékeinket. Ez a rendszer eléggé hasonló a megszokott PPC marketing eszközökhöz. Meg kell adnunk a költségvetést és a kampány időtartamát, be kell állítanunk a kulcsszavainkat, végül pedig ki kell választanuk a reklámozni kívánt terméket.

Adjunk el!

Olvasd tovább a teljes cikket http://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/a-magyarok-nem-sokat-tesznek-hozza-a-masodpercenkent-600-eladashoz/

PP-alap-00001

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s