Facebook hirdetés a üzleted környékén


Mi az a „Boltlátogatások” cél? Helyi ismertség !

A fizikai helyszíneken működő vállalkozások számára fontos marketingcél, hogy az embereket egy boltba, étterembe, márkakereskedésbe vagy más telephelyre irányítsák.

A „Boltlátogatások” cél úgy van kialakítva, hogy a boltok/üzletek felkeresését és a boltokban a vásárlást ösztönözze.

Az embereket egy vagy több telephelyedtől számítva adott távolságon belül érheted el olyan hirdetésekkel, amelyek megkönnyítik az emberek számára, hogy eljussanak a hozzájuk legközelebbi helyszínre, illetve kapcsolatba lépjenek vele.

További tudnivalók a hirdetések létrehozásáról a „Boltlátogatások” céllal.

A „Boltlátogatások” cél előnyei a következők:

  • Helyalapú relevancia minden boltnál: Mindegyik helyszínhez létrehozhatsz olyan hirdetéseket, amelyek tartalma egy hirdetéssablon használatával automatikusan igazodik a helyhez.
  • A boltlátogatások elősegítése céljából kialakított hirdetési formátumok: A „Boltlátogatások” cél egy képet, videót vagy galériát tartalmazó hirdetési formátumokat, boltkeresőt és egyedi felhívásgombokat kínál (pl. Útvonaltervezés vagy Hívás most) mindegyik bolthelyszínhez.
  • A földrajzi hely szerinti célzás rugalmassága: Egyéni távolságot adhatsz meg mindegyik boltodhoz. Ezt manuálisan vagy a népsűrűség alapján automatikusan is meghatározhatod.

Emellett a „Boltlátogatások” cél használatára vonatkozó előfeltételeknek megfelelő hirdetők* a következő jelentési és optimalizálási funkciókat érhetik el:

  • Boltlátogatások szerinti optimalizálás: Új optimalizálási lehetőség, amely a hirdetéseket olyan embereknek jeleníti meg, akik előreláthatólag a legnagyobb valószínűséggel keresnek fel egy boltot.
  • Boltlátogatások jelentései: A boltlátogatások számát a jelentésekben a boltjaid adott csoportjára vonatkozóan vagy boltonként is meg tudod nézni, miután az emberek megtekintették a hirdetéseidet.

További tudnivalók a boltlátogatások számításáról.

*A boltlátogatások szerinti optimalizálás és a boltlátogatások jelentései a Facebook korlátozott számú ügyfele számára érhetők el. Fordulj Facebook-képviselődhöz, ha úgy gondolod, hogy esetleg megfelelsz az előfeltételeknek.

Ha egyetlen helyszínnel működő vállalkozást hirdetsz, és szeretnéd a boltodhoz irányítani az embereket, válaszd a Helyi ismertség célt. Kiindulásképpen válaszd a hirdetés-létrehozási eszközben A boltod közelében élők elérése célt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s