Facebook – Gyermek képgyűjtemény


12096360_933644203339134_3966260694393743999_n

KÉPGYŰJTEMÉNY a FACEBOOK-on. Jelöld be a Gyermeked a fotókon

A gyermekedet ábrázoló képek megjelölésével azok automatikusan belekerülnek a gyermekről szóló képgyűjteménybe. Képgyűjtemény létrehozásához előbb családtagként meg kell adnod a gyermekedet az adatlapodon.

Hogyan tudok családtagot megadni a Névjegy oldalamon?

Családtag megadása a Névjegy oldalon:

  1. Nyisd meg az adatlapodat, majd kattints a Névjegy hivatkozásra.
  2. Kattints a Család és kapcsolatok kategóriára, majd kattints a Családtag megadása hivatkozásra.
  3. Add meg a családtag nevét, és állítsd be a rokoni viszonyt.
  4. Adj meg célközönséget a bejegyzésedhez, majd kattints a Változtatások mentése gombra.

Ha partnert szeretnél megadni a Névjegy oldaladon, változtasd meg kapcsolati állapotodat.

Megjegyzés: Ha egy Facebook-ismerősödet családtagként adod meg, az illetőtől a rokoni viszony megerősítését kéri a folyamat.

Miután megadtad családtagként a gyermekedet az adatlapodon:

  1. Az adatlapodon kattints a borítóképed alatti Névjegy pontra.
  2. Kattints a Család és kapcsolatok kategóriára.
  3. Kattints a gyermeked neve mellett a Képgyűjtemény hozzáadása jelölőnégyzetre.
  4. Kattints a Kezdés gombra. Döntsd el, hogy szeretnéd-e megadni a partneredet, majd kattints a Képgyűjtemény létrehozása gombra.

A partneredet csak akkor veheted fel a képgyűjteményhez, ha az adatlapodon meg van adva veled kapcsolatban lévőként. További tudnivalók a kapcsolati állapot megváltoztatásáról.

További tudnivalók arról, hogy ki láthatja a fényképeket, amelyeken megjelölöd a gyermekedet.

Ha már létrehoztad a képgyűjteményt a gyermekednek, a létrehozott megjelölési név használatával megjelölheted a gyermekedet a saját fényképeiden vagy mások képein. A gyermeked megjelölését tartalmazó fényképek belekerülnek a gyermek képgyűjteményébe.

Arra is lehetőséged van, hogy egy fényképről eltávolítsd a megjelölését. Amikor egy fényképről eltávolítod a gyermek megjelölését, a fénykép törlődik a gyermek képgyűjteményéből.

Megjegyzés: A csoportokkal megosztott fényképek csak azok számára láthatók, akik benne vannak az adott csoportban. Amikor a gyermekedet egy olyan fényképen jelölöd meg, amely egy csoportban van megosztva, a fénykép nem kerül bele a gyermeked képgyűjteményébe.

Ha szeretnéd megnézni a gyermeked képgyűjteményét, nyisd meg az adatlapodat, és kattints a borítóképed alatti Fényképek hivatkozásra. Kattints az Albumok hivatkozásra, majd a gyermeked képgyűjteményére.

A gyermekedet a fényképeken csak te jelölheted meg, valamint a partnered, ha úgy döntöttél, hogy felveszed a partneredet a képgyűjteményhez.

A gyermekedet a saját képeiden vagy mások fényképein tudod megjelölni. Amikor megjelölöd a gyermekedet, a megjelölést bármelyik másik megjelöléshez hasonlóan mindenki láthatja, aki a fénykép célközönségében szerepel. A gyermeked megjelölése a fényképeken ugyanúgy működik, mint amikor saját magadat jelölöd meg, és a megjelöléssel az ismerőseid hozzáadódnak a fénykép célközönségéhez. Ha a gyermeked képgyűjteményéhez felvetted a partneredet is, a partnered és az ő ismerősei is belekerülnek a fénykép célközönségébe. További tudnivalók a megjelölésről és a célközönség kibővüléséről.

Ne feledd, hogy amikor a gyermekedet valaki más képén jelölöd meg, az illető határozza meg az eredeti beállítást, hogy ki láthatja a képet (például Ismerősök, Nyilvános). A fényképek célközönsége meg is változhat, ha további megjelöléseket adnak meg a képen.

Megjegyzés: Ha nyilvánosra változik egy olyan kép láthatósága, amelyen megjelölted a gyermekedet, értesítést kapsz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s