Instagram alapismeretek !Nem szeretnéd látni az instagram fotóidat a Googleban?


A láthatóságod szabályozása

A fényképek és videók beállítása privát elérhetőségűre

Az Instagram adatvédelmének működése a weben

A képeid megjelenhetnek a Google keresési találatai között, ha webalapú megjelenítővel léptél be a fiókodba, amely feljogosítja azt az adatlapod és a képeid elérésére. Ezek a harmadik félhez tartozó webhelyek az alkalmazásprogramozási felületünk (API) használatával készültek, és nem tartoznak közvetlenül az Instagramhoz.

Ha azt szeretnéd, hogy a fényképeid és videóid ne jelenjenek meg a Google-on, azt javasoljuk, hogy vagy vond vissza a harmadik félhez tartozó webhelytől a hozzáférést, vagy állítsd át a fiókodat privát beállításúra. Előfordulhat, hogy ezeknek a webhelyeknek, illetve a Google számára eltart egy ideig, amíg újraindexelik és eltávolítják a képeket, ez még abban az esetben is így lehet, ha törlöd a fiókodat.

Ha a folyamat felgyorsítása céljából szeretnéd a fényképeidet a Google-on megjelenítő alkalmazással felvenni a kapcsolatot, itt találod az API-nkat használó, népszerű külső szolgáltatások támogatási oldalaira mutató hivatkozásokat:

Az Instagram nem kapcsolódik közvetlenül az API-nkat használó, harmadik fél által fejlesztett alkalmazásokhoz, például webes megjelenítőkhöz, asztali alkalmazásokhoz vagy nyomtatási szolgáltatásokhoz, és nem tudunk segítséget nyújtani a Google-on esetleg megjelenő Instagram-képek eltávolítását célzó folyamat gyorsabbá tételében.

További tudnivalókat is találhatsz arról, hogyan lehet egy teljes oldalt vagy webhelyet eltávolítani a Google keresési találatai közül.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s