Price Defend – árösszehasonlító


price

Mi a Price Defend?

A Price Defend egy új generációs kereső add-on, egy online vásárlás dedikált kiterjesztés, amely pontos javaslatokat kínál a legjobb ajánlatok és a legkisebb árak kikeresése érdekében az ön online termék keresése alatt.

A mi célunk az, hogy Ön kevesebbet fizessen, és több pénzt takarítson meg. A Price Defend megmutatja ugyan azt a terméket, jobb árban, különböző üzletekben vagy hasonló termékeket kedvezményekkel vagy akcióban.

Ellentétben sok kereső add-onokkal, a Price Defend tiszta, biztonságos, becsületes és félreál amikor Ön nem vásárol az online felületen.

Mondtuk már hogy a Price Defend ingyenes is? 🙂

Amikor meglátogat egy webüzletet vagy egy termék-kapcsolatos weblapot, a Price Defend aktiválódik, ellenőrzi az oldal tartalmát anélkül hogy zavarjon, és ellenőrzi folyamatosan növekvő adatbázisát annak érdekében, hogy megtalálja a keresett terméket különböző webüzletekben, de csak egy jobb árban.

Ha jobb ajánlatot találunk a keresett termékre, a Price Defend megjelenik a keresője felső részén, felkínálva az üzletek listáját amelyektől megveheti keresett termékét olcsóbban.

Jelenleg a Price Defend telepíthető a következő keresőkbe: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera. Ha az Ön kedvenc keresője nem jelenik meg a listában írhat nekünk asupport@pricedefend.come-mail címre

Milyen típusú adatokat gyűjt és dolgoz fel a kiterjesztés?

A Price Defend nem gyűjt személyes információkat. Mi csak weboldal adatokat gyűjtünk és dolgozunk fel, amelyek nem kapcsolódnak semmilyen formában Önnel, és nm vezethetnek Önhöz:

 • a látogatott oldal URL-je;
 • a weboldalon megjelenő termék tulajdonságai vagy neve;
 • a termékkel kapcsolatos kulcsszavak és más termék-kapcsolatos információk az oldalon;
 • A weblap URL-ek amelyeket Ön látogatja vagy mi ajánljuk;
 • más névtelen technikai routing információk.
 • Miért nem mutat a Price Defend javaslatokat minden látogatott üzletben?

  Folyamatosan bővítjük a Price Defend webüzlettárát, de ahhoz hogy megbízható szolgáltatást tudjunk kínálni, minden webüzlet amely bekerül a Price Defend webüzlettárába részletes teszteléseken kell átmenjen.

  Ha szeretné hogy a Price Defend aktiválódjon egy kedvenc weboldalán, kérjük küldje el javaslatát asupport@pricedefend.com címre és már is leellenőrizzük.

  Hogyan telepíthetem le a Price Defendet?

  A Price Defend nem fog már megjelenni keresőjében, abban az esetben ha Ön elégedetlen szolgáltatásunkkal. Kérjük kövesse az alábbi lépéseket a Price Defend letelepítése érdekében:

  1. Kattintson a Chrome menüre Chrome menu a kereső eszköztárában.
  2. Kattintson a Tools-ra és válassza az Extensions.
  3. Kattintson a szemetes ikonra Remove an extension from Chrome amely a kívánt bővítés irányában van, amelyet szeretné törölni.
  4. Egy igazoló ablak jelenik meg, kattintson a Remove-ra

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s