Google Térkép Újdonságok


Google Térkép újdonságok

Mint már bizonyára tudja, a Képek szolgáltatást egyesítettük a Google Térképpel. A változtatást összehangoltuk néhány egyéb termékbejelentéssel annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítsuk a felhasználóknak a Képek hiányában. Íme az újdonságok összefoglalása:

Utcakép alkalmazás
A mai naptól kezdve a profilja és a közzétett körpanorámaképei elérhetők a Google és a többi közreműködő hasonló tartalmai mellett az új Utcakép alkalmazásban (Android, iOS), amelyet kifejezetten azzal a céllal készítettünk, hogy nagyobb láthatóságot biztosítsunk Önnek és a munkájának. iOS rendszerben ez az alkalmazás a Photo Sphere-kamera helyébe lép, és mind az iOS, mind az Android rendszerre készült verzió támogatja a meglévő körpanoráma-képes fényképezési üzemmódunkat. A legfontosabb azonban, hogy az alkalmazások képesek körpanoráma-kamerákhoz kapcsolódni.

Utcakép | Elismert
Érdemes lehet csatlakoznia az Utcakép | Elismert programhoz, a Google Térkép vállalkozásoknak szánt, minősített fényképészi programjához. A Belső képek programban részt vevő fényképészek és ügynökségek már ismerhetik ennek a programnak az alapjait, ám azóta sokkal könnyebbé vált a regisztráció, a jelentkezés elfogadási feltételei egyszerűbben teljesíthetők, valamint a közzététel és a szerkesztés megbízhatóságát is fejlesztjük. A jó minőségű képek készítése és az állandó professzionalizmus továbbra is fontos követelmény. Szívesen látnánk a tagjaink sorában, ezért ha érdekli az ajánlat, tájékozódjon a Súgóban a program részleteiről.

Google Térkép-profil
A Google Térkép-profilok megjelenése és működése szintén megújult, mivel a Képek-profilok néhány kulcsfontosságú funkcióját bevezettük a Google Térképben is. Ha szeretné megnézni az új profilját, látogasson el a maps.google.hu oldalra, és kattintson az oldalsó menü „Hozzájárulások” pontjára. Bár még néhány funkció bevezetése hátravan, örömmel biztosítjuk a lehetőséget, hogy a Google Térkép szolgáltatásbeli nyilvános arculatát egységesebbé tegye a Térkép márkával. A Google Térkép hamarosan megjelenő feltöltési eszköze szintén izgalmas új lehetőségeket kínál. Emlékeztetni szeretnénk továbbá, hogy a Google Térkép még ebben az évben ismét lehetővé teszi majd a körpanorámaképek közötti kapcsolatok létrehozását („összekapcsolt képek”) egy új, még jobban automatizált megoldás révén. Az összes kép, többek között a Google Térképben való megjelenésre nem jóváhagyott képek továbbra is elérhetők maradnak a Google+ szolgáltatásban, ahol a láthatóságukat engedélyekkel szabályozhatja.

Helyi idegenvezetők a Google Térképben
Hozzájárulásaival különböző előnyökre is szert tehet, ha csatlakozik a Helyi idegenvezetők programhoz. A Helyi idegenvezetők egy globális közösség, amelynek tagjai a Google Térképen véleményeket írva, illetve hamarosan fotókat közölve oszthatják meg a tapasztalataikat a környékbeli helyekről. Korai hozzáférést kaphat a Google új termékeihez, kizárólagos nyereményjátékokon és eseményeken vehet részt – minden ismertetett hellyel közelebb kerül valamilyen újdonsághoz. Regisztráljon, ha részesülni szeretne ezekben az ígéretes előnyökben.

Reméljük, hogy az egységesebb termékstruktúra még több lehetőséget kínál majd a fotós közösség számára, valamint hálásak vagyunk türelméért és megértéséért az átmeneti időszak során.

– A Google Térkép csapata

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s