Szöveges hirdetések a Google Adwords-ben


google adwords

google adwords

Adwords Szövegírás

Emelje ki, mitől egyedi az Ön által kínált termék Ingyenes szállítás? Nagy választék? Ne rejtegesse! Mutassa be azokat a termékeket, szolgáltatásokat vagy ajánlatokat, amelyek versenyképessé teszik Önt.

Ösztönözze ügyfeleit arra, hogy cselekedjenek Termékeket árul? Mondja meg az ügyfeleknek, mit vásárolhatnak! Valamilyen szolgáltatást kínál? Mondja el az embereknek, hogyan léphetnek kapcsolatba Önnel.

A cselekvésre ösztönzés (pl. vásároljon, hívjon még ma, rendeljen, böngésszen, iratkozzon fel vagy kérjen árajánlatot) egyértelművé teszi, hogy mik a következő lépések.

Az emberek gyakran használják a Google keresőt valamilyen döntés meghozatalához. Mutassa meg, hogy miért érdemes az Ön kínálata mellett dönteniük. Ha korlátozott ideig érvényes kedvezményt kínál, vagy exkluzív termék érkezett készletébe, mondja el a vásárlóknak.Illesszen be kulcsszavai közül legalább egyet A hirdetése szövegében szereplő kulcsszavak megmutatják, hogy mennyire releváns a hirdetése az emberek által keresett termék vagy szolgáltatás szempontjából.

Ha például a digitális fényképezőgépek az egyik használt kulcsszó, a hirdetés címsora lehetne az, hogy „Vásároljon digitális fényképezőgépeket”.Ha nagyobb lesz a relevancia Ön kevesebbet fog fizetni a hirdetésekért.
Igazítsa hirdetését a céloldalhoz Landing page-re

Tekintse meg azt az oldalt, amelyre a hirdetése linket tartalmaz (a céloldalt), és győződjön meg arról, hogy a hirdetés által kínált promóciók és termékek megtalálhatók rajta. Az emberek elmennek az oldalról, ha nem azt találják rajta, amire számítottak. Soha ne legyen a főoldal a céloldal!Legyen vonzó a mobilfelhasználók számára is Azok a személyek, akik mobileszközről tekintik meg a hirdetést, valószínűbb, hogy szeretnék tudni, hogy Ön hol van, vagy milyen számon érik el Önt.

Jelenítse meg helyét és telefonszámát a helybővítmények és hívásbővítmények segítségével. Valamint érdemes lehet megfontolni a kifejezetten mobileszközöket használó személyeknek szóló hirdetések használatát, beleértve a webhely mobilverziójának a használatát céloldalként, valamint olyan speciális ajánlatok biztosítását, amelyek kifejezetten a mobileszközt használó közönséget célozzák. Ne feledje, hogy a szöveges hirdetések eltérően jelenhetnek meg mobileszközön.

Kísérletezzen Hozzon létre több(4-5) hirdetést egyazon hirdetéscsoporton belül, és mindegyik közvetítsen más-más üzenetet, hogy kiderüljön, melyik válik be a leginkább.

Az AdWords automatikusan váltogatja a hirdetéseket, a legjobban teljesítő hirdetéseket jelenítve meg a leggyakrabban.
Ha nagyon profi szöveget szeretne inkább bízza Adwords szakértőre vagy szövegíróra.

Egy jól megírt hirdetési szöveg akár 20-30% al is növelheti bevételeit.

ÁLTALÁNOS HIBÁKKevés szöveges hirdetésUnalmas a szöveg, nincs benne Call to ActionNem cserélik le a szövegeket több hónapig

Nincs tesztelésrossz a céloldal szövegezése is vagy nincs rajta szöveg

Az online szövegezés sokkal erőszakosabb mint a offline ezért nem szabad meglepődni ha valaki úgymond túl erőszakos szöveget ír mert azok általában mindig bejönnek!

Google Adwords Vizsga

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s