Facebookra feltöltött Videók : a jogdíj itt is működik !


Mostanában a Facebook leszedi már az olyan videókat ahol olyan zenét vagy tartalmat talál ahol jogdíjtulajdonos nem egyezett bele hogy feltegyék. Ezzel semmit nem tudsz kezdeni ki kell cserélni másra!

facebook-copyright

Ezt a szöveget küldik amikor leszedik a videódat!

Eltávolítottuk „(no title)” című videódat (a feltöltés időpontja 9:23am October 13th, 2014 volt). A videó valószínűleg olyan szerzői jog védelme alá eső anyagot (például videoklipet vagy hanganyagot) tartalmaz, amelynek megosztására nem vagy jogosult.

Ha úgy véled, hogy a videót nem kellett volna eltávolítani, mert:
– te vagy a szerzői jogok tulajdonosa, vagy
– rendelkezel a szerzői jogok tulajdonosának engedélyével, hogy ezt az anyagot feltöltsd és terjeszd a Facebookon, vagy
– más okból véled úgy, hogy te vagy jogosult ezt az anyagot feltölteni és terjeszteni a Facebookon
a következő hivatkozásra kattintva kezdeményezheted a videód visszaállítását: http://www.facebook.com/legal/video_copyright.php?video_id=805020836220707

Ha nem kívánsz ellenvetéssel élni, nem kell további lépéseket tenned. Kérjük, a továbbiakban figyelj oda, hogy milyen videókat töltesz fel. Ha ezek is vélhetően szerzői jogokat sértő anyagokat tartalmaznak, szintén eltávolításra kerülhetnek. Ez azt eredményezheti, hogy a videók feltöltését átmenetileg vagy végleg letiltjuk számodra, sőt akár fiókod végleges letiltásával is járhat.

A Facebookra feltöltött tartalmakra vonatkozó szerzői jogokkal és egyéb szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatban a Súgóközpont Szellemi tulajdon című részében találsz további tudnivalókat: http://www.facebook.com/help/intellectual_property

Facebookra feltöltött Videók : a jogdíj itt is működik !” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Antal Balogh szerint:

    ..ok…ok…DE…vajon…lehetséges e…egy olyan megoldás egy,bármelyik,zenei video feltöltésére a facebbook oldalamra…mint ami…például létezik…”egy vendéglátó hely a szerzői jogvédő hivatal felé fizet a helyiségében üzemeltetett rádió,televizió müsorainak hallgatásáért,nézéséért”…vagy….”adva van egy zenekar…..akik…sok dal,nóta lejátszását szokták agy buli,bál alkalmával”…ő nekik is kell rendelkezni engedéllyel…Ha valaki rendelkezik ilyen Hivatali engedéllyel,mert fizeti napi díjat…,akkor,arra való hivatkozással feltölthet e facebbokra zenei videót úgy,hogy azt ne tiltsa le a moderátor ????Köszönöm, a választ!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s