5 Google Remarketing tipp


Google Dinamikus Retargeting

remarketing

1 . A hirdetéseid tartalmazzanak képet: A PLA-k (termékinformáció-hirdetések, shopping hirdetések) jobban konvertálnak és jobb ROI-t érnek el, mint a szöveges hirdetések. A remarketing hirdetések képpel is ezt a trendet igazolják.

2. Adj meg magasabb licitet a kosár elhagyókra: Rengeteg dolog vezethet oda, hogy a látogató elhagyja a kosarat. Ettől eltekintve, ezek a látogatók vásárolni szerettek volna Nálad egy ponton. Annak a valószínűsége, hogy ezek a vásárlók konvertálnak az összes látogatóhoz és általános látogatókhoz képest, sokkal magasabb.

3. Kevesebb licit azon látogatók esetén, akik nem néztek meg terméket: Ha egy online vásárló az oldaladon böngész és nem néz meg egy terméket sem, akkor nem nagy a valószínűsége, hogy vásárolni fog. Még mindig használhatsz retarget célzást ezekre a látogatókra csak itt ne költs rájuk többet.

4. Ajánlatkorrekció a következők alapján, nem, kor és weboldal: mióta a Google Dinamikus Renarketing feed alapú, ezeket meg tudod változtatni és címkéket adni hozzá, hogy többféle látogatói csoportot célozhass.

5. Fontold meg a tagság hosszát és a Google Dinamikus Remarketing hirdetések gyakoriság korlát beállítását: milyen hosszan célozzon a Google remarketinggel egy felhasználót és milyen gyakran jelenítse meg annak a hirdetést. Ezek nagyon fontos tényezők a konverziók előidézéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s