Dolgozz otthonról ! Keress munkát itt !


“Otthoni” internetes munka!

Ez nem kifejezetten már otthoni munkának nevezném mert nem helyhez kötött.

Egy laptoppal bárhol meg lehet oldalni a munkát ahol internet van. De ha telik mobilnetre akkor akár a Gellérthegy tetejéről is dolgozhatsz.

Most bemutatok egy pénzkereseti lehetőséget azoknak akik utálják a kötöttséget és nem szeretik ha valaki mindig csak baszogatja Őket a munkahelyükön apró pénzért.

Előre figyelmeztetek mindenkit most nem olyan tippeket kaptok amivel nem kell dolgozni és sok pénzt kerestek lesz.

A Online pénzkeresés olyan egyszerű mint a pofon, de ez sem fog bejönni a lusta faszoknak !

Két nagyon fontos dolog kell hozzá ! Számítógép vagy laptop illetve internet kapcsolat amit akár egy kávézóban is meg tudsz oldani…

Első Tipp:

Hogyan működik az otthonrol.hu?

Plusz bevétel, rugalmas munkaidővel – Információk munkavállalóknak

Az otthonrol.hu távmunka rendszer lényege, hogy otthoni számítógéppel és interneteléréssel rendelkező, dolgozni akaró munkavállalók rendszeres, otthonról végezhető megbízáshoz, és ezáltal kiegészítő jövedelemhez jussanak. Arra törekszünk, hogy a piacról minél többféle, különböző típusú megbízást szerezzünk, mint például:

 • Hang / videóanyag / papír alapú anyagok gépelése
  A rendszerbe rögzített hang- vagy videó anyagokat illetve, beszkennelt dokumentumokat kell gyorsan és pontosan legépelni az előre meghatározott online felületeken, vagy kérdőívek adatait kitölteni a megfelelő űrlapok mezőibe.
 • Telefonos felmérés vagy ügyfélszolgálat
  A megrendelő által megadott telefonszámokat kell felhívni és a keresett személynek a megadott kérdéseket feltenni, majd a kapott válaszokat egy erre megadott internetes oldalon rögzíteni. A hívások az otthonrol.hu saját rendszerén keresztül, az otthonrol.hu költségére történnek.
 • Kutatás, adatbázis építés
  Telefonszámok, céges mérlegadatok és egyéb információk kigyűjtése, publikusan elérhető online forrásokból.

Negatívumok: adó és járulékokat levonnak a magászszemélyeknél, kismamák első évükben nem vállalhatnak ilyen típusú melót, de aki egy kicsit kreatív ezeket is megoldja könnyedén.

Ha szereted a pénz akkor megcsinálod! ezt egy nagyon gazdag barátom mondja mindenre amire belefog.

Itt regisztrálhatsz:

Tippek Trükkök a Dolgozz otthonról nap oldalról

working4

Milyen technikai háttér szükséges az otthoni munkavégzéshez?

 • Biztosíts hozzáférést! A munkahelyi levelezéshez való hozzáférés elengedhetetlen ahhoz, hogy a munkavállaló a megszokott rutin szerint végezhesse munkáját.
 • Legyen otthon is megbízható internetkapcsolat! Fontos, hogy a munkaadó biztosítsa a szükséges eszközöket az otthonról történő munkavégzéshez is. Így például laptopot, mobilinternetet, illetve távoli hozzáférést, szükség esetén a konferenciabeszélgetést lehetővé tevő eszközöket. Ezek hiányában a munkavállaló eszköztelennek érzi magát, és nehézségekbe ütközik a rugalmas munkavégzés.
 • RUGALMAS Mobileszközök (Voda vagy T-Mobile) segítségével már szinte bárhonnan képesek vagyunk dolgozni. Ugyanilyen könnyen férhetnek hozzá mások bizalmas adatainkhoz, ezért mindig tartsuk be a biztonsági előírásokat, eszközeinket pedig védjük jelszóval!
 • Függetlenül helytől, időtől. A jó ötletek nem csak az irodában születhetnek: akár otthon, útközben, a reggeli mellett vagy egy munka utáni kávézáson érkezik a nagy ötlet, a rugalmas munkavégzést lehetővé tevő telekommunikációs eszközökkel azonnal kihozhatod belőle a maximumot.Legyen mindig nálad a laptop vagy egy tablet mert wifit már minden sarkon találsz ::)

FOLYT KÖV : Adok veszek kereskedem a neten

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s