Forsquare Ads Éttermeknek és Szállodáknak kötelező


FORSQUARE ADS

foursquare-ads

foursquare-ads

A Foursquare elindította új, Ads nevű szolgáltatását, amin keresztül kisvállalkozások reklámozhatják üzleteiket a felhasználóknak. Egyszerű, hatékony és átlátható.

A Foursquare hosszas tesztelés után most elindítja Ads azaz hirdetési felületét, ahol az Éttermek és Szállodák hirdethetik üzleteiket. A startup, blogján jelentette be az új szolgáltatást, aminek a használata elképesztően egyszerű, és segítségével olyan felhasználókhoz juthatnak el az éttermek, szállodák , panziók, bárok, szórakozóhelyek, könyvesboltok és kávézók, akik érdeklődésére számíthatnak is.

foursquare-300x270

 

Most a Éttermek, Kávézók és Szállodák  tudják a legjobban kihasználni ezt a hatalmas erőforrást a Foursquare Ads-en keresztül.

A szolgáltatásban hirdetéseket készíthetnek üzleteiknek, ami lehet szép képes bemutatkozás, de tartalmazhat speciális ajánlatot, vagy egy pozitív felhasználói tippet is. Ezután pedig csak meg kell adniuk egy havi keretösszeget, és mehet is a reklám. A vállalkozó kizárólag azért fog fizetni, ha egy felhasználó a hirdetésére kattint, vagy miután látta a reklámját, be is csekkol az üzletbe. A hirdetéskezelő felület is legalább annyira egyértelmű, mint a működés mechanizmusa, így nem tart sokáig átlátni.

2

 

Kérjen Ajánlatot PPC kampányokra most: lorand@wprodukcio.hu , 0630 357 2045

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s