Sopron legjobb szállodája Hotel Fagus


A Creative Hotel Consulting Kft. vette át a soproni Fagus Hotel üzemeltetését

Szilveszter a Hotel Fagus Sopron

Az MKB tulajdonosi érdekeltségébe tartozó Fagus Hotel-üzemeltetésében 2012. november 22-i hatályba lépéssel teljes körű üzemeltetőváltás történt. A korábbi üzemeltető FH Partner Kft helyett a szállodát tulajdonló cég 3+3 évre a Creative Hotel Consulting Kft.-t bízta meg a szálloda teljes körű üzemeltetésével.

Az új üzemeltető projektcég többségi tulajdonosa a Kreatív Hotel Menedzsment Kft., melynek tulajdonosi menedzsmentje – Földvári Csaba, Fönyedi András és Kovács Miklós – több szálloda piaci bevezetését koordinálta, és jelenleg is üzemeltet más szállodát. Az új üzemeltetési szerződés értelmében az új üzemeltető nem felel a korábbi üzemeltető esetleges tartozásaiért, és nem köteles átvenni az FH Partner Kft. által kötött szerződéseket – áll a közleményben.

A szálloda elérhetőségei változatlanok.

215146_447381708642554_12069520_n

Személyi változás is várható

A 2012. november 22-én lezajlott üzemeltetőváltás következtében jelentős személyi változások is történtek a Fagus Hotelben. A korábbi ügyvezető cég tulajdonosi menedzsmentje, Pék Zsolt és Szekeres László a továbbiakban nem tartoznak a szálloda és az új üzemeltető cég menedzsmentjéhez.

Hotel Fagus Szilveszter 2013

Hotel Fagus Szilveszter 2013

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s