EMail Marketing


email-marketing21

Email marketing – az ügyfelek elektronikus levélen keresztül való elérésre. Fontos azonban, hogy az email marketing nem csak a hírlevelek küldéséből áll. Ugyan úgy ide tartoznak az automatikus üzenetek, a hírleveles adatbázis karbantartása, az eseti emailek vagy a megfelelő listakezelés is.

 

Egy jó hírlevél vagy eDM segítségével értékes konverziókhoz juthat, de kérdés, hogy jelenleg alkalmazott megoldása a lehető legteljesebb mértékben képes-e ezt ellátni.

 

Az adatbázis karbantartás elengedhetetlen kelléke, hogy értékes címlistáját minél hosszabban tudja használni. Tudja mekkora ahírlevél listája? Tudja, hogy havonta mennyi a leiratkozások száma? Tudja, hogy miért iratkoznak le ügyfelei? Tudja, hogy milyen megoldásokkal tudja ezt megelőzni, ellensúlyozni?

 

Sok tényezőn múlhat a siker.

Az eredményességet alapvetően meghatározza a levél drótváza, az alkalmazott grafikai megoldások, a technikai héttér, a levelező lista állapota és még pár hasonlóan fontos tényező. Vajon Ön a számára megfelelő kombinációban alkalmazza ezeket?

 

Bevételt nem csak a hírlevelekkel, hanem automatikus üzenetekkel is elérhet. Egy jól kialakított rendszer segítségével építheti márkáját és a megfelelő impulzusok révén személyre szóló ajánlatokkal is elérheti vásárlóit.

 

Ha szeretne fejleszteni email tevékenységén, vagy problémát okoznak a spam-be került hírlevelek egy elemző vizsgálat segít pontos képet kapni a rendelkezésre álló eszközökkel elérhető reális eredményekről.

EMAIL MARKETING TANÁCSADÁS

Az email audit során megfogalmazott javaslatokkal javíthatja eredményeit, és ha esetleg a fejlesztéssel, kampánykezeléssel, utóértékeléssel kapcsolatban van szüksége segítségre, ebben is készséggel állunk rendelkezésére.

 

EMAIL

EMAIL

Ha eddig úgy gondolta, hogy az email marketing mérőszámai csak a megnyitási és klikkelési százalékokat jelenti, akkor engedje meg, hogy segítsünk.

Kérjen Ajánlatot!

Szinte Romulus Loránd

06707082263

lorand@wprodukcio.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s