Valósítsd meg Ötleteid a Blind Invesmenttel


blind invesment

Keressük a 25 év alatti ötletgazdákat!

Amennyiben ütős projekted van, és nem múltál el 25, vagy ha mégis, de az üzlettársad fiatalabb, itt a lehetőség: regisztráld projektedet, és szállj versenybe 2012. október 30-án 24 óráig az első 6 hely egyikének megszerzésére.

Ha sikerül a legtöbb szavazatot gyűjtök közé bejutnod, 2012. november 7-én 2 perc erejéig lehetőséget biztosítunk számodra, hogy a Budapesti Értéktőzsde pódiumán megragadd az üzleti angyalok és a média figyelmét.

Néhány vállalat, aki 2 perces prezentációval már tőkéhez jutott Magyarországon: pocket guide

PocketGuide,

Logtron,

OurStyle…

A facebook.com/blindinvestment oldalon nyomon követheted az események alakulását.

Szavazz a legújabb ötletekre, hogy bekerüljenek a döntőbe!

Az I. Blind Investment 2-2 perces prezentációinak videói itt találhatóak.

Új Hír: Gratulálok külön Iványi Ági kolléganőmnek a X-Kesz projekt megnyeréséhez.

A Céges napközi, a Szállás másképp, illetve az X-Keksz projektekbe fektet az MNG Investments

Pezsgő hangulatban zajlott az I. Blind Investment esemény október 3-án a Budapesti Értéktődzse Kostolany-termében a meghívott 50 vendég jelenlétében. A döntős 6 kulturális sokként hathatott az amúgy igen IT orientált startup-versenyekhez szokott közönségre. Ahogy Váradi Dóra (OurStyle) elmondta, a női ötletgazdák ötleteikkel színesebbé tették az I. Blind Investment-et a megszokott versenyek hangulatához képest.

Gratulálunk minden résztvevőnek, és sok sikert kívánunk a novemberi versenyünkre jelentkező, 25 év alatti ötletgazdáknak is! A 2 perces prezentációkat 3 perces kérdez-felelek követte a zsűrivel, melyet ezúttal Szilágyi Tímea (Docler Investments), Váradi Dóra (OurStyle), illetve Zsemberi Levente (BigGeorge’s-NV Equity) alkotott. Miután mind a 6 ötletet megismertük, 10 perc állt a közönség rendelkezésére, hogy saját kérdéseit is feltegye az ötletgazdáknak.

Az eredményt Szilágyi Tímea hirdette ki, mely alapján a Céges napközi, a Szállás másképp, illetve az X-Keksz indíthatja be vállalkozását az MNG Investments 2-2 millió Ft-os kezdő befektetésével 30 napon belül.

A befektetés mellett talán még nagyobb lehetőséget jelentett a projektek számára a versenyt követő networking, melynek keretében további befektetőkkel, a média képviselőivel építhettek kapcsolatot, illetve számos potenciális megrendelőt is találhattak, melyben élen járó volt a Szállás másképp, illetve a Hungarian Hangover.

Valósítsd meg Ötleteid a Blind Invesmenttel” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s