SEO Keresőoptimalizálás jövője Google Pingvin


A keresőoptimalizálás nagyon hasonlít a vagyonépítésre. Ha rossz dolgokat teszel, valamint rossz emberekre hallgatsz, akkor mindent elveszthetsz. Ebben az esetben Te leszel az, aki üres kézzel távozik. Ez egy lecke, amelyet sok ember megtanult a Google Pingvin frissítése óta.

google

1. Fontos tudnod, hogy az idő egy tényező

Amikor fiatal vagy és épp most fektetnéd be az első pénzed, tudnod kell, hogy nem leszel egy éjszaka alatt milliomos. Kell idő ahhoz, hogy kiépítsd a vagyonod. Amennyiben rendszeresen befektetsz, sokkal többet fogsz elérni azoknál az embereknél, mint akik csak egyszer teszik ezt meg. Ha túl keveset fektetsz be, ne várd ugyanazt az eredményt, mint azok, akik ténylegesen komolyan gondolják a vagyonépítést.

google pénzkeresés SEO

A keresőoptimalizálás pontosan ugyanígy működik. A weboldalad fiatal és csak pár helyre rangsorolódott a Google találati oldalain. Optimalizálnod kell az oldalakat, a „backlink”-eket az oldaladon és ezt rendszeresen meg kell tenned! Minél több időt fektetsz az oldaladba, annál gyorsabban jönnek majd az eredmények.

2. Tedd meg az első dolgokat elsőként

Amikor elkezdesz befektetni még nem tehetsz meg olyan dolgokat, amelyek sok pénzt követelnek. Ugyanez a helyzet a SEO-val. Ha weboldala még nem ért el sok helyezést, akkor még nem sok esély van arra, hogy olyan versenyképes szavakra kerüljön előre, mint az „MP3” vagy „hitelkártya”.

A nagy játékosok a Te köreidben már elértek magas helyezéseket az ilyen kulcsszavakra és számos előnnyel rendelkeznek. (több backlink, több látogató, több bizalom a Google részéről stb.)

Minél több helyezést ér el az oldalad, annál könnyebb lesz elérnie magasabb pozíciót több, versenyképes kulcsszóra. Ezek után már beszállhatsz a nagy játékosok versenyébe, általánosabb kulcsszavakra.

3. Óvatosnak kell lenned (a rossz döntések elég kockázatosak lehetnek!)

Nagyon sok ember van, aki megígéri, hogy gazdaggá tesz egyik napról a másikra. Mások hihetetlen profitot ígérnek. Minél agresszívebben próbálsz meg befektetni, annál valószínűbb, hogy elveszthetsz mindent.

Ugyanez a helyzet a SEO esetében is. Ha agresszíven használod (és gyakran nem korrekt módon) a SEO módszereket azzal kockáztatod a weboldalad. Az agresszív taktika gyakran nagyszerű eredményeket hoz rövidtávon. Sajnos mindazon embereknek, akik e szerint cselekszenek, hosszú és masszív problémájuk lesz a Google-el.

seo

Miután a Google legutóbb frissítette a Pingvint nagyon sok weboldalt tiltottak ki a Google-ből, mert olyan kéretlen SEO taktikát választották, amely gyors eredményeket ígért.

Ha olyan ajánlatokat látsz, mint „ezer backlink munka nélkül” vagy „teljes automata SEO megoldások” akkor nagyon óvatosnak kell lenned. A pénzügyekben és a SEO-ban is számtalan szélhámos van. Ne dőlj be nekik!

Ahhoz, hogy az oldalad bekerüljön a Google első találati oldalára, nem kell, hogy atomfizikus légy. Némi munkát igényelés, ha lehetséges, akkor a megfelelő dolgokat tedd a megfelelő módon. Használj keresőoptimalizáló módszereket, amelyek elfogadottak a keresőmotorok részéről. Így gondoskodhatsz arról, hogy a weboldalad tartós eredményeket érjen el.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s