Elindult a Google Szakértői Térképe!


A Google Magyarország novemberben elindította a Google Szakértők térképét azzal a céllal, hogy még inkább láthatóvá tegyék ügynökségi partnereiket a potenciális hirdetők, ügyfelek számára, illetve segítsük a hirdetni vágyó ügyfeleket a városukban, megyéjükben tevékenykedő szakértők. felkutatásában.
A térképre már több, közel 100 szakértő regisztrált, akik készen állnak arra, hogy az új ügyfelek megtalálják őket!
Ügynökségi Térképünk a Neten a cégem program részeként a program weboldalán is elérhető, mivel nagyon fontosnak tartjuk, hogy hirdetőink már az első perctől szakértőhöz fordulhassanak AdWords kampánnyal vagy honlappal kapcsolatos kérdéseikkel.
Így nem csupán időt és energiát takaríthatnak meg, de elkerülhetik a
kezdeti kísérletezgetéssel járó kellemetlenségeket és már az első perctől kezdve profin hirdethet.

ITT vagyunk MI Is

Google Minősített Partnerek: A Google Minősített Partnerei nem csupán kiemelkedő szakértelemmel rendelkeznek az AdWords szolgáltatás területén, de teljesítették azokat a magasfokú hatékonysági követelményeket, amelyek a partneri minősítés megszerzéséhez szükségesek. Ezek a cégek legalább egy minősített szakértővel rendelkeznek és vezetők az Adwords kampány-menedzsment területén.

Minősített szakértők: Ők azok az Ügynökségi Partnereink, akik rendelkeznek minősített szakértővel, tehát olyan tanácsadóval, aki a szakvizsgák letételével már bizonyította AdWords szaktudását. Ezek az ügynökségek még nem teljesítették a minősített partneri fokozat feltételeit, azonban számos sikeres kampányt menedzselnek, hozzáértésük és szakértelmük pedig garantált.

Google az Ügynökségekért Program tagok: Olyan Ügynökségi Partnerek, akik tagjai a Google az Ügynökségekért Programunknak és ismerik, használják az AdWords szolgáltatást. Ezáltal hirdetőink segítségére lehetnek az AdWords kampányokkal kapcsolatos kérdések megválaszolásában.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s