Legjobb webáruházak Árukereső szerint


A 220volt.hu elektronikai webáruház lett az Ország Boltja ( egyetértek)az Árukereső.hu által meghirdetett versenyen. A minőségi elismerésekért 10, míg a népszerűségi díjakért 16 kategóriában indult versenybe az összesen 439 hazai webbolt.

Az Uránia Filmszínházban adták át tegnap este az Árukereső.hu által meghirdetett az Ország Boltja elnevezésű verseny díjait. Magukat a szervezőket is meglepte a nagy érdeklődés, hiszen összesen 439 hazai webáruház szállt ringbe az elismerésért. A megmérettetésen induló internetes áruházak minőségi és népszerűségi szempontból is megmérkőztek egymással.

A minőségi díjakat tíz kategóriában osztották ki, míg a népszerűségi elismeréseket az eredetileg tervezett 12 helyett 16 kategóriában. Több olyan webáruház is akadt, amely a saját kategóriájában mindkét elismerést megszerezte.
Nem hiszem hogy ők a legjobbak, viszon olcsók és pontosak…
A háztartási gépeket forgalmazó webshopok között a http://www.Bemutatóterem.hu zsebelte be mindkét díjat, míg az erotika kategóriában a http://www.Vágyaim.hu tarolt.

A sport és fitnesz kategóriában a minőségi díjat a a Tactic.hu vitte el, a szépségápolási területen a Netbio bizonyult a legjobbnak, míg a könyv és film kategóriában a Kellykiadó.hu.

A számítástechnikai webboltok között a Pcland.hu nyert, a játékok kategóriában pedig a 220lego.hu lett az első.
A Goldnerbaba.hu vittel el a minőségi díjat a baba-mama területen, a szórakoztató elektronikában a Nextel.hu, míg az általános műszaki kategóriában a 220volt.hu nyert, amely az Ország Boltja verseny abszolút győztese is lett.

A népszerűségi versenyben többek között a Horgászonline.hu( na ez a ciki), az Iparfüméria.hu, a Libri.hu, a Specialshop.hu, a Tulli.hu és a Netpincér.hu nyert.

Az Ország Boltja versenyt augusztus 16-án hirdették meg. A kezdeményezés célja az volt, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legnépszerűbb és a legjobb minőségű webshopokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s