Ne legyen a főnököd ismerősöd !!!Szabadulj meg a főnöködtől Facebookon!

Sokan tapasztalták már, hogy egy-egy facebookos bejegyzés elküldése esetén megfordult a fejükben: jaj a főnök ezt nem láthatja! A Facebook új funkciói lehetőséget adnak arra, hogy minél kevesebb kellemetlenséggel szabaduljunk meg a főnök online figyelő pillantásától.

Ha ismerőse vagy Facebookon a főnöködnek, akkor itt az ideje újragondolni ezt a kapcsolatot!

A Facebook új Feliratkozás funkciójával anélkül tudod követni a főnököd nyilvános bejegyzéseit, hogy véletlenül felfednéd a személyes életedet. Íme egy tipp, hogyan tudod illedelmesen kirúgni a főnököd a Facebookon!

Nos, két módja van ennek, amely közül az első a kedves főnökökre vonatkozik. A második a nem annyira kedvesekre…

Tehát első lehetőségként, vond vissza a barátságot a főnökkel! Majd kérd meg, hogy itt engedélyezze a feliratkozás funkciót. Biztasd, hogy niyssa meg a posztjait a hozzászólások előtt, így bármikor reagálhatsz neki. Ezzel a lépéssel elkerülheted a felesleges csatározásokat, bújkálást.

Azáltal, hogy nem barátok, hanem feliratkozókká váltok a Facebookon, egyértelmű határokat húztok, amely biztosítja, hogy ne legyen a Facebookból származó kellemetlenség a munkahelyen.

Ha már ismerősöd a Facebookon és kényelmetlen lenne feliratkozóvá tenni, akkor is van egy módja annak, hogy kizárd a privát életedből. Várd meg, amíg megjelennek az okos listák az oldaladon.

Add őt hozzá a “korlátozott” vagyis “restricted” listához, amely csak a nyilvános bejegyzések és infók elérését teszi lehetővé. Fontold meg a lehetőséget, hogy egy külön listát hozz létre a munkatársaknak, és a munkával kapcsolatos beszélgetéseknek!

Így az újításoknak köszönhetően több lehetőségünk van már védeni a magánéletünket, és normálisan elkülöníteni a munkahelyi kapcsolatokat.

forrás: Allfacebook

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s