WPRODUKCIO – Google Minősített Cégek térkép


http://www.wprodukcio.hu és a http://www.profitonline.hu

Google Minősített Partnerek: A Google Minősített Partnerei nem csupán kiemelkedő szakértelemmel rendelkeznek az AdWords szolgáltatás területén, de teljesítették azokat a magasfokú hatékonysági követelményeket, amelyek a partneri minősítés megszerzéséhez szükségesek. Ezek a cégek legalább egy minősített szakértővel rendelkeznek és vezetők az Adwords kampány-menedzsment területén.

Minősített szakértők: Ők azok az Ügynökségi Partnereink, akik rendelkeznek minősített szakértővel, tehát olyan tanácsadóval, aki a szakvizsgák letételével már bizonyította AdWords szaktudását. Ezek az ügynökségek még nem teljesítették a minősített partneri fokozat feltételeit, azonban számos sikeres kampányt menedzselnek, hozzáértésük és szakértelmük pedig garantált.

Google az Ügynökségekért Program tagok: Olyan Ügynökségi Partnerek, akik tagjai a Google az Ügynökségekért Programunknak és ismerik, használják az AdWords szolgáltatást. Ezáltal hirdetőink segítségére lehetnek az AdWords kampányokkal kapcsolatos kérdések megválaszolásában.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s