A Goole plus ki akar tiltani cégként :)


WPRODUKCIO Offline – Online Marketing Ügynökség

Problémát találtunk a Google+-profilodban

Úgy tűnik, hogy a megadott név nem felel meg a nevekre vonatkozó irányelveinknek.

A nevekre vonatkozó irányelvek szerint azt a nevet kell megadnod a profilban, amelyet a valóságban rendszerint használsz. A beceneveket vagy a korábbi neveket az Egyéb nevek szakaszban kell feltüntetni. A profilokat egyelőre csak magánszemélyek használhatják, az üzleti felhasználók és más jogi személyek számára az év második felében biztosítjuk a profilok létrehozását.

Ha a határidőig (2011. szeptember 6.) nem módosítod a nevedet az irányelveinkkel összhangban, profilodat felfüggesztjük. Ez esetben nem tudod majd teljes körűen használni a Google azon szolgáltatásait, amelyek aktív profilt igényelnek (ilyen a Google+, a Google Zümm, a Google Olvasó és a Picasa). A többi Google-szolgáltatást, például a Gmailt, használhatod.
Megértjük, hogy a Google+ és a nevekre vonatkozó irányelvek jelenleg nem mindenkinek felelnek meg. Sajnálnánk, ha távoznál, de ha mégis így döntesz, előbb készíts másolatot a Google+ szolgáltatásban lévő adataidról, azután ide kattintva letilthatod a Google+-t.

Ezt nem is értettem, de én kitöröltem a Google + fiókot ! Hát ez elég nagy negatívum és ez nem vezet előre az BIZTOS!! Szeretm én a Googlit de ez felbosszantott.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s