Mi a Google Adwords


A világ legjobb PPC rendzere és keresési hálózat hirdetési rendszere

Mi az az AdWords?
Sokan azt mondják : Első lehetsz a Google-ban!
IGEN de hogyan? kivel? mennyiért?..ezek fontos kérdések!!!

Az Google AdWords lehetővé teszi, hogy online hirdetéseket készítsen, és bemutassa őket a Google-on és a Google kiterjedt partnerwebhelyeinek hálózaton. Az Google AdWordsszel való hirdetéssel új ügyfeleket érhet el, amikor azok az Ön termékeihez és szolgáltatásaihoz hasonló dolgokat keresnek. Ön csak akkor fizet, ha valaki a hirdetésére kattint, és Ön döntheti el, mennyit szeretne költeni egy kattintásra, valamint beállíthatja napi költségkeretét és a hirdetések megjelenésének helyét is. Az AdWords-fiók grafikonokat és teljesítményadatokat is tartalmaz, így Ön nyomon követheti, mi az, ami bevált, és ennek megfelelően szerkesztheti hirdetéseit.

Hogyan működik az AdWords?

1. Ön létrehozza hirdetéseit …Ez nem ilyen eccerü sajna…

Ön hirdetéseket hoz létre, és kiválaszt olyan szavakat vagy kifejezéseket (kulcsszavakat), amelyek vállalkozásához kapcsolódnak. Ezután ezeknek a kulcsszavaknak a használatával olyan hirdetéseket hoz létre, amelyek megcélozzák a potenciális ügyfeleket,amikor azok az Ön termékeikre vagy szolgáltatásaira keresnek rá a Google-on.

MINDENKÉPP PROFI Google Adwords szakemberhez kell fordulni, hogy nem kölsd el a pénzed a semmire..

2. Hirdetései megjelennek a Google oldalain .. IGEN
Amikor valaki a Google-on ugyanezekkel vagy hasonló kulcsszavakkal keres, az Ön Google AdWords hirdetése megjelenik a keresési találatok mellett vagy felett, “Szponzorált link” néven. Így pont olyanoknak hirdethet, akik már eleve érdeklődnek az Ön vállalkozása által kínáltak iránt.

3. Új ügyfeleket szerez
Az Ön hirdetésére kattintva a felhasználók eljuthatnak a webhelyére, ahol vásárolhatnak, böngészhetik a webhelyet vagy több információt kaphatnak a vállalkozásról. Az induláshoz még csak webhelyre sincs szüksége, a Google ingyen segít Önnek elkészíteni.

Ne feledje, hogy az AdWords hirdetések mindig a Google keresési találataitól elkülönítve jelennek meg.

Az AdWords használatával nem lehet befolyásolni a keresési találatokat, és azt sem lehet módosítani, hogy webhelye hogyan jelenjen meg a keresési találatok között. Azonban az AdWords segítségével megcélozhatja ugyanazt a közönséget, mint a keresési találatok: azokat, akik az Ön által kínáltakhoz hasonló dolgokat keresnek.

Hirdetéseit megjelenítheti a Google Display Hálózat partnerwebhelyein (azaz más weboldalakon ahol van google hirdetés mint PL: http://www.hvg.hu, http://www.cosmopolitan.hu), így olyan embereket is elérhet, akik más webhelyeken keresnek az Ön termékeihez vagy szolgáltatásaihoz hasonlókat.

A szöveges hirdetéseken kívül egyéb hirdetésformátumok is elérhetők, például videohirdetések vagy mobiltelefonokra szánt hirdetések……

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s