Google AdWords Vállalati Minősítést ma megkaptuk!


Adwords minősítés WPRODUKCIO

Itt megtekintheti Minősítésünket: Google Minősítési Program

Milyen követelményeket kell teljesíteni ahhoz, hogy valaki Google Minősített Partner lehessen?

Ahhoz, hogy egy vállalat Google Minősített Partner státuszt szerezzen a Google AdWords Minősítési programban, az alábbi követelményeket kell teljesítenie:

– A legutóbbi 90 napban legalább 10 000 dollárnyi ráfordítást kell kezelnie
Lennie kell legalább egy egyéni minősítéssel rendelkező alkalmazottjának
El kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket

Hogyan válasszak Google AdWords Minősített Partnert?

A fiókja kezeléséhez megfelelő szakértő kiválasztásakor számos dolgot érdemes tekintetbe vennie. Alább talál pár szempontot, amelyeket szerintünk érdemes szem előtt tartania e döntés meghozatala előtt:

Bizonyosodjon meg arról, hogy Fiókkezelője rendelkezik a megfelelő vizsgával és képesítéssel. Egy vállalat kaphat úgy képesítést, hogy képesített magánszemélyekkel áll kapcsolatban, úgyhogy nem árt ellenőriznie, hogy maga az Ön fiókját kezelő személy is rendelkezik a megfelelő képesítéssel.

Beszéljenek a költségekről és árakról. Az ügynökségeknek számos hatékony árazási módszerük van, ám mindig legyen tisztában azzal, hogy az Ön pénzének mekkora hányada kerül a Google-hoz a reklámszolgáltatás fejében, és mekkora az ügynökséghez, munkájuk ellenszolgáltatásaként. Kérhet másolatot a Google számláiról, hogy tisztában legyen azzal, mennyibe kerül a Google általában, illetve az Ön kampánya esetén.

Legyen tisztában az igénybe vett szolgáltatás típusával és szintjével. Ezek számos tényezőtől függnek, és meglehetősen eltérőek lehetnek. Vajon az ügynökség folyamatosan kezeli és optimalizálja a fiókot? Kérdések esetén személyesen vagy e-mailen keresztül lesznek elérhetők? Vagy inkább egy kevésbé feszes megközelítéssel élnek, vagyis hatékony kampányt indítanak, amit aztán nem felügyelnek? Mindenkinek más megoldás az optimális, úgyhogy bizonyosodjon meg arról, hogy fiókjának a kínált szolgáltatásra van szüksége.
Tudakolja meg, hogy a vállalat betekintést enged-e fiókjába.
Olyan szerződést kössön, amelyet megért (a Google-nak nincs beleszólása ezekbe a szerződésekbe).

Szakértőt a Google Partnerkereső eszközével találhat, amely a Minősített Google Partnerek online, kereshető címtára. Itt hirdetési költségkeretének és a kívánt szolgáltatásoknak megfelelően szűrheti a találatokat, és így olyan szakértők listáját kapja, akikkel további megbeszélések céljából kapcsolatba léphet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s