A GUESS ÓRÁK SZÁRNYALÓ KOLLEKCIÓJA


A Főnixmadárra leginkább az újjászületés és erő szimbólumaként gondolunk. Ezért is választotta a Guess Watches ezt a nevet formabontó, új vonalának. A Phoenix kollekció első tagja 2020 őszen „szállt le” , jelképezve a pandémia miatti megújulást és ehhez szükséges erőt.

Letisztult, mégis impozáns fekete-arany első változata mind formájában, mind texturájában egy merőben új irányt képviselt: a hordó alakú óratok egy sejtelmesen nyitott, kronográf hatású számlapot fog közre, szíja pedig egy különösen rugalmas és kényelmes bőr és szilikon kombináció.

Az Ünnepekre egy extrán csillogó és látványos verziójával lepte meg a Gyártó a Vásárlóközönséget: az óra számlapját és lünettáját is apró kristályok borítják, tartva az impozáns 43 mm-es tokátmérőt.

Már ekkor látszódott, hogy a Guess féle PHOENIX szárnyalni fog, így hát 2021 tavasz/nyári szezonjára megérkezett az abszolút casual-variáció:

Homokszín&fekete bőr-szilikon szíj, ezüstszín rozsdamentes acél tokozás. A tervezők azonban nem feledték el, hogyan indult a kollekció: a fekete számlapot aranyszín indexet és mutatók díszítik, emlékezve ezzel a legelső Phoenix-re.

S HOGY MI VÁRHATÓ A TOVÁBBIAKBAN?

A Phoenix mellé leszál párja Raven (Holló). A holló hét farktolla hét különböző jelentéssel bír számos történetben: erő, kitartás, bátorság, akarat, becsület, alázat, hit. Kiváló társai lesznek így egymásnak:

A Raven csapat tagjai design szempontjából szinte teljesen megegyeznek a Phoenix- variációkkal, méretük azonban kisebb: 38 mm. Kecsesebb mivoltukkat elősegíti továbbá a csillámokkal gazdagon borított fekete szíj.

A GUESS e két kollekcióval szeretne bátorságot, erőt és hitet nyújtani, hiszen ahogy mottójuk is szól: „Együtt sikerül!”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s