Online piaci körkép


Online piaci körkép

2010.07.15. [szerző: Vojnits Bálint]

Az online lassan olyan, mint a méz: édes varázs, amely állagának köszönhetően szép lassan mindent beterít, ahová elér. Egy egész élővilág Online piaci körkép 2010 tápláléka. Függőséget okozó aranyló nedű. Az előállításhoz, speciális készségekre, képességekre épülő, rendszerezett csoportmunkára van szükség. Ha megszűnne, azzal megbomlana az ökoszisztéma és lassan átalakulna az élővilág.
A különbség annyi, hogy ebben a történetben minden szereplő tudja, hogy pontosan ki és mit, miért csinál.

A gazdaság új üzenete a fogyasztói társadalom felé az, hogy minél intenzívebben integrálódik az információs technológia az életünkbe, annál sikeresebbek és életképesebbek lehetünk az online immár az önmegvalósítás eszköze. Mindenkinek döntenie kell arról, hogy mikor, hol és milyen szinten válik az információs társadalom szereplőjévé.

Az “Online piaci körkép 2010” a hazai online iparág főbb jellemzőibe ad nem minden részletre kiterjedő betekintést. Az online világ tényadatait, specialitásait, főbb karakterjegyeit, az újonnan kialakuló szerepköröket, az azokat építő karakterjegyeket, a hagyományos üzlet és az online ipar összefüggéseit és elhatárolódásait taglalja 14 tapasztalt online szakember személyes interjújával tarkítva.

A 2010 szeptember hónapjában induló kerekasztal beszélgetés-sorozat főszereplői a hazai online iparág meghatározó és véleményformáló szereplői lesznek. Az aktuális részletekről hírlevelünkben időben tájékoztatjuk olvasóinkat. Addig is ajánlom mindenki figyelmébe online témában készült eddigi videó tartalmunkat.

Kellemes szórakozást,
Online_piaci_korkep_2010_Vojnits

Reklámok
Közzétéve: 1

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s