Ingyenes Megjelenés Cégeknek a Google Térképben


Ingyenes megjelenés cégek számára a Google Térképen

A Google ingyenes térképes szolgáltatása, a Maps mától bővített magyar tartalommal érhető el, Google Térkép néven. Az új funkciók által az adott szolgáltatást vagy terméket keresők és -kínálók könnyebben egymásra találhatnak.

Magyarországon az internetező lakosság 92%-a online tájékozódik vásárlás előtt, azonban a vásárlások zöme egyelőre nem az interneten történik.
Ezért is tartjuk a helyi cégek szempontjából fontos fejleménynek , hogy a mai naptól az Arany Oldalak, az itthon.hu és a port.hu adatbázisa elérhető a Google Térképen.

A fejlesztésnek köszönhetően a Térképen már nem csak címekre, de vállalkozásokra, üzletekre, szolgáltatásokra is kereshetnek a felhasználók.
PL:

Mi több, a térképes eredmények a google.hu keresési találatai között is megjelennek. Például az “étterem Budapesten” keresés eredményeképpen megjelenik egy kis térkép, budapesti éttermekkel.

A cégtulajdonosok a Helyi Vállalkozások Központjában feltölthetik saját adataikat, ami egyrészt azt jelenti, hogy kontrollálni tudják a saját üzletükhöz tartozó bejegyzést, másrészt sokkal részletesebb, gazdagabb információt jeleníthetnek meg magukról a térképen (fotók, videók, nyitvatartási idő, elfogadott fizetési módok, stb.).

Reklámok
Közzétéve: 1

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s