Belépett a magyar piacra a uCoz


Magyar nyelven is elérhető lett a uCoz ingyenes internetes honlapkészítő. 235 előre elkészített sablon közül lehet választani.

Magyarországon is elindította a uCoz a külföldön már bevezetett, ingyenes online webszerkesztő- és tárhelyszolgáltatását. A magyar nyelven is elérhető oldalon 235 sablon és számos beépíthető extra szolgáltatás nyújt segítséget bárki számára. A magyar mellett németül, angolul, spanyolul, franciául, oroszul, arabul elérhető szolgáltatás a web 2.0 elvei szerint működnek.

De nemcsak honlapok készíthetők és helyezhetők el, hanem a különböző modulok révén lehet blogolni, fotóalbumokat, vendégkönyveket és csevegőszolgáltatást lehet létrehozni, valamint mód van az RSS-ek importálása és exportálása is. A website-ok látogatottságát egy statisztikai rendszer méri.

A másodpercenként növekvő lemezterület 300 megabájtról indul, és minél régebb óta felhasználója valaki a rendszernek, annál nagyobbra nő a kvóta, ugyanakkor a tárhely növekedésének üteme függ a honlap látogatottságától is.

A uCoz webszolgáltatása több mint három éve jelent meg az interneten, elsőnként oroszul, amely mostanra napi 3 millió egyedi látogatóval és 50 millió letöltéssel rendelkezik.
(Forrás: Kreatív Online)

Reklámok
Közzétéve: 1

Belépett a magyar piacra a uCoz” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s