Instagram követő vásárlás? Igen / Nem


Mindannyian tudjuk, hogy az Instagramon sok mindent hamisíthatunk meg – nyaralást, gyűrűt, márkaügyletet, személyiséget -, akkor miért ne hamisíthatná meg követői számát?

A viccet félretéve, megértjük, miért csábító. Talán a nulláról indít egy márkás Instagram -fiókot, és jobb első benyomást szeretne kelteni. Vagy talán szeretné kihasználni Instagram -készségeit, hogy megszerezze az 5,8 milliárd dolláros márkák egy részét, amelyet 2021 -ben IG -befolyásolókra költenek.

Másrészt talán azért olvasod ezt a cikket, mert a márka oldalán állsz, és szeretnéd tudni, hogyan lehet felmérni, hogy mely Influencerek építették fel az igazi emberekkel értékes közönségüket, akik valóban törődnek velük – és akik vegye fel költségvetését ROI (befektetésarányos megtérülés) nélkül.

A kérdés az: vajon az Instagram -követők megvásárlása valóban előrelépést jelent -e az Instagram -stratégiában?

És teljesen ártalmatlan?

Mit kockáztat, ha ezt teszi (a tiszta lelkiismeret mellett)?

Ahhoz, hogy érvényes olvasmányt kapjunk a hamis Instagram -követők helyzetéről, úgy döntöttem, hogy kísérletet végzek. Nézzd meg, mi történt, amikor hitelkártyával vásároltunk, és megvásároltuk a legjobb Instagram -követőket, amelyeket pénzzel meg lehet vásárolni.


Hogyan vásárolhat Instagram -követőket?

Kártyával lehet csak


Hol lehet Instagram -követőket vásárolni?

Több mint 5 weboldalon Stormlike a legjobb


Mennyibe kerül Instagram -követők vásárlása?

3-30 USD között


Működik az Instagram -követők vásárlása?

Igen de csak arra hogy többen legyenek, aktivizálni ezeket a felhasználókat nem igen lehet


3 ok, amiért NEM vásárolhat Instagram -követőket:

Kitilthat a Insta

Lebukhatsz mások előtt is akik értenek hozzá

Nincs aktivitás csak egy nagyobb szám


Mi a teendő Instagram -követők vásárlása helyett? DOLGOZZ 🙂


Hogyan vásárolhat Instagram -követőket?
Először nézzük meg lépésről lépésre, hogyan lehet instagram követőket vásárolni. (Ezt követően megmutatjuk, miért volt időpocsékolás.)

Óvakodjon az adathalász csalásoktól
Sok hamis Instagram-követő szolgáltató megszűnt az üzleti életből az elmúlt három évben, mivel az Instagram továbbra is visszaszorítja a robotokat, a szemétfiókokat és az őket ellátó röpképes műveleteket.

Ma jó hírű hamis Instagram -követő szolgáltatót találni olyan, mint egy megbízható emberi szervértékesítőt találni. Ez egy feketepiac. Kell némi kutatás, hogy olyan eladót találjunk, aki nem ellopja a pénzét vagy nem lopja el személyazonosságát. (Oké, én a másodikra ​​tippelek, de ez jól képzett találgatás.)

Ehhez a kísérlethez úgy döntöttem, hogy Famoiddal megyek. (Olvasson tovább, hogy többet megtudjon az általam megfontolt más szállítókról)

Döntse el, hogy tömegesen szeretne vásárolni, vagy napi követői cseppeket szeretne kapni.
Bármelyik lehetőség nyilvánvalóan hamisnak tűnik, de az eladók ezt a lehetőséget kínálják – azaz ezer követőt egyszerre, vagy napi 200 -at -, hogy tovább erősítsék azt az illúziót, hogy senki (köztük az Instagram) sem fogja tudni megmondani, hogy megvásárolta a követőit. Persze, aki jól megnézi, az egy pillanat alatt elmondhatja, de erről majd később.

Több okból (beleértve azt a tényt, hogy ez a cikk a múlt héten esedékes úgy döntöttem, hogy egyszerre megvásárolom az enyémet. A Famoid 1000 követőt ad el 15,95 dollárért. (Milyen pénznemben? Nem mondja ki! Azt hiszem, szórakoztató meglepetés lesz a hitelkártyám számláján!)

Döntsd el, hogy szeretnél e kedveléseket és megjegyzéseket vásárolni.
Természetesen van egy felár. További 9,71 dollár rejtélyes dollárért úgy döntöttem, hogy legutóbbi 5 bejegyzésemnél 1000 lájkkal kényeztetem magam.

Ismét az elmélet szerint az elkötelezettség vásárlása kevésbé fogja nyilvánvalóvá tenni, hogy követői hamisak. De, mint később látni fogod: nem fog.

Add át Instagram -kezelőjét és hitelkártya -adatait.
Most mondja meg szolgáltatásának, hová küldje el a robotjait. Nincs szükség jelszóra. Természetesen furcsának tűnhet, ha véletlenszámú cégnek vagy gmail -címnek adja meg hitelkártyaadatait, és ez azért van, mert szar. A tudomány kedvéért tettem, de biztosan nem ajánlom.

Nézzd meg, hogyan jelentkeznek a hamis követők.
15 órakor összetörtem ezt a fizetési gombot, és Famoid 6 napos átfutási időt ígért nekem, de fél órán belül megjelentek a követőim. Egy óra alatt 39 követőm volt. Másnap reggel 9 -re megkaptam a 987 követőmet, ahogy ígértem. (Természetesen öt nappal később ez a szám 933 -ra csökkent, de kinek fogok panaszkodni?)

új követők és kedvelési értesítések az Instagram -profilon

Eközben a fizetett lájkjaim egy ideig tovább jelentek meg, de másnap reggelre pontosan 230 lájkot kaptam a megadott 5 bejegyzés mindegyikén. (És a többi hozzászólásomban 0 lájk: teljesen normális!)

Összefoglalva: azt kaptam, amit fizettem.

Ráadásul ezeknek a követőknek teljesen nulla a kapacitása, hogy törődjenek a tartalmaimmal, kövessék a linkjeimet vagy vásároljanak cuccokat.

HOL vehetsz még Insta követőket?

Buzzoid

Stormlike

Ezeket a mérőszámokat érdemes átnyálazni mert lehet hogy segít a döntésben!

De nem javaslom hogy 1000 -nél több követőt vásárolj mert aztán csúnya vége lehet KITILTÁS!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s