Oxigén terápia IONO HOME készülék


OXIGÉN TERÁPIA

A megfelelő egészségi állapot, a jó teljesítmény elérésének kulcsa sejtjeink energiadús oxigénnel történő ellátásában rejlik. Ez egy olyan titok, amit a tudósok mar régen megfejtettek, de a készülék egyszerű, otthon is használható típusát nemrég német orvosok, mérnökök fejlesztették ki.

Az Iono-Home oxigénterápiás készülék segítségével tulajdonképpen nem csak az oxigénpalackkal végzett orvosi O2 kezelés sokkal költségkímélőbb változata valósult meg, hanem ennél még több is: ez a berendezés ionizált, aktív oxigént juttat a szervezetünkbe.

A legújabb tudományos ismeretek szerint ugyanis a hangsúly nem az oxigén koncentrációján, hanem az energetizáltságán van. A kb. 25 x 25 cm nagyságú készülék a természetes, környezeti levegőt megszűri, vírusoktól és baktériumoktól tökéletesen mentesíti, majd kétszeresen ionizálja, azaz energiával (negatív ionokkal) dúsítja azt. Az aktív, energetizált oxigént a sejtek közvetlenül fel tudják venni. Így az anyagcsere megkapja azt, amire szüksége van: az aktív oxigén erejét.

A levegő, melyet a maszkon keresztül beszívunk, energetikailag gazdagabb az egészségre oly kiváló hatással bíró tengerparti vagy vízesések közelében érzett csodálatos levegőnél. A tapasztalatok közismertek.

Hol vehetem meg ? Itt: http://www.highcareexkluziv.com/oxigenion_terapia/iono_home_oxigenionterapias_keszulek_353

A készülékkel végzett oxigénterápia hatására javul a kedélyállapot, frissebb, erősebb érzetet biztosít, regenerálja a hajhagymákat, a körmöket, az asztmatikus allergiás tünetek mérséklődnek.

Téli és allergiás időszakban különösen ajánlatos elvégeznie otthon egy napi 30 perces egészségkúrát. Ezt bármikor megteheti: reggel, este, vagy akár napközben. Amit ezzel önmagának és családjának ad, az nem más, mint legdrágább kincsünk: az EGÉSZSÉG.

Rendkívül előnyös az oxigénterápia a nagy szellemi megterhelésnek kitett foglalkozásoknál, menedzserek, vállalkozók számára, mert nagyon hatásos fáradtság ellen és javítja a koncentrációs képességet. Depresszió ellen is nagyon hatékony, mert növeli a szervezet szerotonin szintjét.

A készülék nem olcsó 340.000 FT de nagyon megéri egy nagyobb családban ahol többen tudják rá összedobni a pénzt és utána felváltva használni! Ha vissza karja hozni a pénzt akkor érdemes bérbeadni.

Oxigénterápia - IONO HOME - Oxigén

Oxigénterápia

Hozzászólás