Google keresés Tippek trükkök


Meg szeretne nyerni egy fogadást?

google keresés

Keresés pontos kifejezéssel

Tegye idézőjelek közé a szavakat “[bármilyen szó]”, ha adott szórendben lévő pontos kifejezésre szeretne keresni. Arról ne feledkezzen meg, hogy az idézőjeles kereséssel kizárhat releváns találatokat. Az “Alexander Bell” keresés találatai közül például kimaradnak azok az oldalak, amelyeken az Alexander G. Bell név található.

google számolás

Számok konvertálása

Bármilyen mértékegységet átválthat (például mérföldet kilométerre vagy unciát literre), ha beírja a számot és a mértékegységet.

Nyilvános adatok megtekintése

Ha olyan demográfiai kifejezésekkel keres, mint a population (népesség) vagy unemployment rate (munkanélküliségi ráta), és ez után beír egy megyét, államot vagy országot, akkor azonnal adatokhoz jut a kiválasztott helyről az Egyesült Államok adóügyi szervezetétől és a munkaerő-piaci statisztikákkal foglalkozó hivataltól. Innen továbbkattintva akár a különböző helyek rátáit is összehasonlíthatja.

Sporteredmények
és bajnokságmenetrendek megtekintése

Ha beírja kedvenc (NBA, NFL, NHL vagy MLB) csapatának vagy a bajnokságnak a nevét a keresőmezőbe, megkapja annak eredményeit és a párosításokat.

Definíciók keresése

Az adott szó elé beírt define: paraméterrel megtalálhatja annak definícióját.

PL:  define:evolúció

Keresés
részletes képkereséssel

A Részletes képkeresés használatával pontos méretű, színű vagy típusú fényképeket és rajzokat kereshet. A bal oldali panel eszközeivel úgy szűrheti a keresést, hogy az csak arcokat, clip-artokat, nagy felbontású képeket vagy csak kereskedelmi célokra felhasználható képeket tartalmazzon

Hozzászólás